Erzincanda Başarı Belgeleri Sahiplerini Buldu

Erzincanda bilim, sanat, spor ve akademik alanlarda başarılı olan Milli Eğitim çalışanlarına başarı belgesi verildi.

Erzincanda Başarı Belgeleri Sahiplerini Buldu
  • 19 Ekim 2018, Cuma 10:06
Erzincanda bilim, sanat, spor ve akademik alanlarda başarılı olan Milli Eğitim çalışanlarına başarı belgesi verildi.
Bilimden sanata, spordan akademik başarıya kadar eğitimde yenilikçi yaklaşımları içselleştirmiş ve Erzincanın eğitim şehri olması, eğitimde odak noktası haline gelmesi adına gecesini gündüzüne katmış idareci, öğretmen ve personel için emeklerinin manevi bir karşılığı olarak Erzincan Valiliği tarafından başarı belgeleri verildi. Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün ve Şube Müdürleri katıldı. Toplam 438 öğretmen, idareci ve personele belge verilen törende ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tasarlanan “Öğretmen Gelişim Atölyeleri Web Sayfası” nın tanıtımı da yapıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün başarılı çalışmalarından ötürü katılımcılara teşekkürlerini iletti. Törende Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı da bir konuşma yaparak başarıyı üst noktalara taşımış bir şehirde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve belge almaya hak kazanan herkesi başarılarından dolayı tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık