Erzincan Milletvekili Karaman Sera İşletmesini Ziyaret Etti

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve beraberindeki heyet sera işletmesini ziyaret etti.

Erzincan Milletvekili Karaman Sera İşletmesini Ziyaret Etti
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 9:10
Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve beraberindeki heyet sera işletmesini ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Ekonomik Yatırımlar 11. Etap bitkisel üretime yönelik yüksek plastik tünel projesi kapsamında merkeze bağlı Yeniköyde Emre Tahtalı tarafından 13 bin 400 metre arazi üzerinde kurularak faaliyete geçirilen seraya Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ziyarette bulundu.
Sera işletmesini gezen heyet İşletmeyi kuran Emre Tahtalıya tarıma yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür ederek, Erzincanda seracılığın gelişmeye müsait bir sektör olduğunu kaydederek bu alandaki yatırımların artmasını dilediklerini söylediler. Ziyarette sebzecilik ve seracılığın Erzincan için son derece uygun bir sektör olduğu ve özellikle gençlerin bu sektörlerde yatırım yapmasının Erzincan tarımının geleceği açısından büyük önem taşıdığı ve tarım geleceğin sektörü olacağı ve böyle bir yatırımların uzun vadede tarım sektörü en iyi yatırım araçlarından biri olduğu diye vurgulandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık