Zabun: “Kobi Destek Kredisi Üretim Ve Ticareti Canlandıracak”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, KOBİ destek kredisinin üretim ve ticareti önemli ölçüde canlandıracağını söyledi.

Zabun: “Kobi Destek Kredisi Üretim Ve Ticareti Canlandıracak”
  • 21 Eylül 2018, Cuma 15:40
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, KOBİ destek kredisinin üretim ve ticareti önemli ölçüde canlandıracağını söyledi.
Zabun, yaptığı açıklamada, KOBİlerin faaliyetlerinde onlara destek niteliğindeki bu kredi kampanyasının ülkeye ve şehre hayırlı olması dileyerek, Oluşturulan kaynak odamız üyelerinin acil nakit ihtiyaçlarına çare olacaktır. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda, ülke ekonomisinde önemli yer tutan küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Oda ve Borsalarımızın katkıları ile daha önce 2016 yılında 5 milyar TL, 2018in başında 7,5 milyar TL düşük faizli kredi imkanı işletmelere sunulmuştu. Reel sektörden gelen talep ve mevcut ekonomik şartlar göz önüne alınarak Nefes Kredisi Projesi KOBİ Destek Kredisi adıyla tekrar başlatıldı. Bu yeni kaynak dolayısıyla Hükümetimize, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcılıklıoğluna ve projeye katılım sağlayan bankalarımıza teşekkür ediyoruz dedi.
Ülkemizde oda ve borsaların ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı olan kurumlar haline geldiğini ifade eden Zabun, Geniş ve yenilikçi hizmetlerimizle biz de Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin her an yanındayız. Küresel ölçekte rekabet gücünün artırılması ve yeni pazarlara erişimin yanında şimdi de finansmana erişim konusunda elimizi taşın altına koyduk. Üyelerimiz için yeni bir kaynak oluşturduk. Bu kaynak şehrimizde üretim ve ticareti önemli ölçüde canlandıracaktır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık