Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğana Önemli Görev

Yüreğir Ziraat Odası (YZO) Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Doğan ve kent genelindeki ziraat odaları başkanları, daha sonra Vali Mahmut Demirtaşı ziyaret etti.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğana Önemli Görev
  • 07 Eylül 2018, Cuma 9:04
Yüreğir Ziraat Odası (YZO) Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Doğan ve kent genelindeki ziraat odaları başkanları, daha sonra Vali Mahmut Demirtaşı ziyaret etti.
Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Yüreğir Ziraat Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, YZO Başkanı Mehmet Akın Doğan oy birliğiyle Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı seçilirken, Seyhan Ziraat Odası Başkanı Cahit İncefikir 2. Başkanlığa, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Erdinç Altıok ise üye sekterliğe getirildi.
Kent genelindeki 14 Ziraat Odası Başkanlarının katılımıyla yapılan toplantının ardından açıklama yapan Mehmet Akın Doğan, “Öncelikle, beni bu göreve layık gördükleri için tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu olarak, ilimiz genelindeki tarım alanlarında verimliliğin artırılması ve sektörümüzde özellikle girdi fiyatlarının yüksekliği gibi tüm konularda yaşanan sıkıntıların çözümüne katkıda bulunmak için çaba göstereceğiz. Aynı zamanda her ay bir ilçenin Ziraat Odasında toplantı yaparak, bu toplantılarımız ışığında, sorun ve taleplerimizi en üst mercilere taşıyacağız” dedi.
Her zaman üreticilerin yanında olacakları mesajı veren Doğan, “Hedefimiz, yöremizde yüksek kalitede ve pazar şansı yüksek ürünler üreterek, kent ve ülke ekonomimize katkıda bulunmak” ifadelerini kullandı.

Vali Mahmut Demirtaşa ziyaret
Mehmet Akın Doğan başkanlığındaki tüm ziraat odası temsilcileri, daha sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaşı makamında ziyaret etti.
Vali Demirtaşa toplantıyla ilgili bilgi veren Doğan, “Valimiz Demirtaşın desteği, bize her zaman güç verdi. Desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Adana Valisi Demirtaş, Mehmet Akın Doğana yeni görevinde başarılar dileyip, tüm oda başkanları ile iş birliği içinde olduklarını belirterek, “Tarım alanlarımızdaki verimliliğin arttırılmasına yönelik çalışmalarımız hızla sürdürüyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık