Yüreğir Belediyesi İş Yeri Ve Konut Satıyor

Adanada, Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımlarından olan sosyal konutlar ve iş yerleri satışa çıkıyor.

Yüreğir Belediyesi İş Yeri Ve Konut Satıyor
  • 11 Eylül 2018, Salı 15:03
Adanada, Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımlarından olan sosyal konutlar ve iş yerleri satışa çıkıyor.
Atakent Mahallesinde yaptırılan 231 konut ve 8 adet iş yeri açık ihale yöntemiyle satışa çıkıyor. Satışlar 14 Eylül - 24 Eylül tarihleri arasında Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Ev ve işyeri almak isteyen vatandaşlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesine göre 231 konut için 135 bin Türk Lirası muhammen bedelle istedikleri dairenin ihalesine katılabilirler. Değişik metrekarelerde ve farklı fiyatlarda 8 adet işyeri için ise 14 Eylülde ihale yapılacak.
Söz konusu konutların ve işyerlerinin ihalelerine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde görülebilir ve temin edilebilir. Şartları öğrenmek isteyenler yuregir.bel.tr adresini ziyaret edebilirler. Satış işlemleri iş yerleri için 14 Eylül 2018, konutlar için ise 15-25 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Her türlü sosyal donatılar mevcut
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, satışı yapılacak olan konutların içerisinde her türlü sosyal donatıların olduğunu ve uygun fiyatlarla ihaleye çıkarak vatandaşların ev ve işyeri sahibi olmasını istediklerini belirterek, Atakent Mahallesine yapılan konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız dar gelirli vatandaşlarımız ev hayaline gerçekleştirsin ve sıcak bir yuvaya kavuşsun istiyoruz. Bunun için Yüreğirde yeni yaşam alanları oluşturuyoruz şeklinde konuştu.

İş yerleri değişik metrekarelerde
Satışı yapılacak olan iş yerlerinin çok amaçlı olarak kullanılabileceğinin belirten Başkan Çelikcan, 6 adet iş yerinin 70 ile 110 metrekare arasında olduğunu diğer 2 dükkanın ise birisinin 2264 metrekare diğerinin ise 1830 metrekare brüt alana sahip olduğunu söyledi. Çelikcan, Satışa sunduğumuz konut ve işyerlerinin ücretini çok düşük tuttuk. Bütün maliyetler artmasına rağmen biz bu gayrimenkullerimizi maliyetine satıyoruz. Amacımız vatandaşlarımız konut ve iş yeri sahibi olsunlar dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık