Yüreğir Belediyesi Adanalıları Ev Sahibi Yapıyor

Yüreğir Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yaptırılan 644 sosyal konuttan 177si açık ihale yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Yüreğir Belediyesi Adanalıları Ev Sahibi Yapıyor
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 11:01
Yüreğir Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yaptırılan 644 sosyal konuttan 177si açık ihale yöntemiyle satışa çıkarıldı.
Konut satışları 26 Temmuz ile 1 Ağustos tarihleri arasında Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan, 644 adet sosyal konut inşaatının Yüreğir tarihinin en büyük yatırımı olduğunu belirterek, Dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak yaptığımız 644 adet sosyal konutun kuralarını geçtiğimiz aylarda çekmiştik. Kura ile hak sahibi olan vatandaşlarımızın bir kısmı bu haklarından vazgeçtiler. Biz de vazgeçilen konutları 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesine göre 135 bin Türk Lirası muhammen bedelle açık arttırma usulü ile satacağız. Bu konutlardan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize başvurabilirler dedi.

Uygun fiyata satacağız
Dar gelirli vatandaşların da konut sahibi olmaları için çalıştıklarını ve kar amacı gütmeden konutları verdiklerini, Yüreğirde kent yaşamına uygun projeler üretip yaşam kalitesini yükseltmeyi ve bölgeyi çağdaş görünümlü kent durumuna getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Çelikcan, Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır. Hem de ilçemizin modern ve yaşanılabilir alanlara kavuşmasını sağlamaktır diye konuştu.
Atakent Mahallesinde yapılan konutlar 91.64 metrekare brüt alana sahip ve 135.000 TL muhammen bedelle satışa çıkacak. Konutların içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kreş ve 55 dönümlük park var.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık