Yörexte Geyve Rüzgarı

Bu yıl 9uncu kez kapılarını açan YÖREXte yerini alan Geyve Belediyesi, yoğun ilgi gördü. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya YÖREXle birlikte ürünlere talebin artacağını kaydetti.

Yörexte Geyve Rüzgarı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:03
Bu yıl 9uncu kez kapılarını açan YÖREXte yerini alan Geyve Belediyesi, yoğun ilgi gördü. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya YÖREXle birlikte ürünlere talebin artacağını kaydetti.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBBun desteğiyle bu yıl 9uncusu ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) kapılarını açarken, Sakaryanın Geyve ilçeside fuardaki yerini aldı.
Geyve Belediyesi olarak YÖREXe katıldıklarını bildiren Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, bu sene fuara farklı bir boyutta geldiklerini söyledi. Kaya, Bu sene geçen yıldan itibaren yaptığımız faaliyetler sonucunda, Türkiyede ilk defa belediye olarak marka çıkardık, Geyva. Geyvede yaklaşık 300 bin ton ürünün çıktığı tarımsal bir ilçe. Bizde Geyve Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projesi hem de ilçemizin ekonomisine katkı sağlaması adına faaliyette bulunduk dedi.
Üretim merkezi kurduk
Geyve Belediyesi olarak sadece kadınların çalıştığı yerel ürün üretim merkezi kurduklarını kaydeden Başkan Kaya, 40a yakın kadın kardeşimiz çalışıyor. Bu ürün merkezinde salça, pekmez, tarhana, turşu gibi ürünler üretiyoruz. Ciddi anlamda pazar payı oluştu. YÖREXle beraber talebin daha da artacağını düşünüyoruz. Ürünlerimize ciddi bir katılım var. Geçen sene katıldık ve birçok firma bizimle iletişime geçti. Şuanda zaten seve seve geldik diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık