Xiaomi, Türkiyedeki İlk Mağazasını Eylülde Açıyor

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün markalarından Evofone, dünyaca ünlü yeni nesil teknoloji ekosistemi şirketi Xiaominin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiyedeki yetkili distribütörü oldu.

Xiaomi, Türkiyedeki İlk Mağazasını Eylülde Açıyor
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 15:39
Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün markalarından Evofone, dünyaca ünlü yeni nesil teknoloji ekosistemi şirketi Xiaominin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiyedeki yetkili distribütörü oldu.

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün markalarından Evofone, yeni nesil teknoloji ekosistemi şirketi Xiaominin Türkiyedeki yetkili distribütörü olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Yapılan açıklamada; Xiaominin inovatif ve erişilebilir tasarım anlayışı ile akıllı telefondan televizyona, notebooktan dronea, bisikletten scootera kadar farklı ürün çeşitleri ile yeni nesil teknolojik ürünleri, Eylül ayında İstanbulda açılacak ilk Mi Shopta satışa sunulacak.

Onur Çon: “Dünyanın en önemli markalarından birini Türk tüketiciler ile buluşturacağız”
Toplantıda açıklama yapan Evofone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, “Evofone olarak farklı kategorilerdeki ürünleri, tüm dünyada beğeniyle kullanılan Xiaominin Türkiyedeki yetkili distribütörü olmaktan dolayı gururluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi dünyanın sayılı markalarından birinin ürünlerini daha Türk tüketiciler ile buluşturacağız. Bu hizmetimizin yanı sıra teknik servis alanındaki deneyimlerimiz ile müşterilerimize proaktif ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vereceğiz” dedi.

Eylül ve Ekim aylarında iki Mi Shop açacağız
Ayrıca, müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına Eylül ve Ekim aylarında önce Vadi İstanbulda sonra da Forum İstanbulda iki Mi Shop açacakları bilgisini veren Çon, “Bu iki mağazada Xiaomi ürünleri hakkında detaylı alabilecek olan tüketiciler, 160 farklı Xiaomi ürün seçeneğini de yerinde deneyimleyebilecekler. İstanbul ve Türkiye genelindeki Mi Shop sayımızı kısa süre içerisinde artırmak da öncelikli iş planlarımız arasında yer alıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında Xiaomi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde bugüne kadar olduğu gibi teknoloji sektöründeki dinamikleri değiştireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Xiaominin en yeni akıllı telefonlarından Mi A2 de Türkiyede satışa çıkacak
Ayrıca yapılan bilgilendirmede; Evofone ile Xiaomi arasındaki iş birliğinin en önemli gelişmelerinden birisi de Xiaominin en yeni akıllı telefonlarından Mi A2nin, Evofone distribütörlüğünde kısa süre içerisinde Türk tüketiciler ile buluşması olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık