Ukrayna Bağımsızlık Günü Turkcell Desteğiyle Kutlandı

Ukrayna için tarihi öneme sahip olan ‘Bağımsızlık Günü 27. Yıl kutlamalarına Turkcell de destek verdi.

Ukrayna Bağımsızlık Günü Turkcell Desteğiyle Kutlandı
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 11:33
Ukrayna için tarihi öneme sahip olan ‘Bağımsızlık Günü 27. Yıl kutlamalarına Turkcell de destek verdi.
lifecell markasıyla Ukraynadaki konumunu güçlendirmeyi sürdüren Turkcell, ülkenin Bağımsızlık Günü kutlamalarına da resmi sponsor oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre Ukrayna bağımsızlığının 27nci yılı şerefine Ankarada Ukraynanın Ankara Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen etkinlik, iki ülke arasında gittikçe gelişen işbirliğinin daha da etkin hale getirilmesi açısından yeni bir adım oldu.
Ukraynanın en büyük yatırımcılarından biri
Açıklamaya göre Ukrayna ile Türkiye arasındaki dostluk Turkcellin Ukraynadaki yatırımlarıyla daha da perçinlendi. Ukraynada mobil teknoloji konusunda önemli bir devrim yapan Turkcell, hem 3G hem de 4.5G altyapısını sağlayarak Ukraynayı telekom sektöründe geleceğe taşıdı. Turkcellin global markası lifecell, 2 milyar doları aşan yatırımıyla, Ukraynadaki en büyük yabancı yatırımcıların başında geliyor. Bu yatırımın yaklaşık 700 milyon dolarlık bölümü 2014 sonrasında hayata geçirildi. Son 4 yılı değerlendirildiğinde lifecell, ülkede yatırım yapan yabancı sermayeli şirketlerin arasında ön sıralarda yer alıyor. Bu bağlamda, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça Ukrayna tarihinde ilk kez bir Türk yönetici olarak Ukrayna Ulusal Yatırım Konseyinde yer alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık