Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu Kuruldu

Türkiyenin önde gelen kurumsal şirketlerinin girişimcilik ekosistemine etkin bir biçimde dahil olması ve girişimci kurumlara dönüşmesi amacıyla Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu kuruldu.

Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu Kuruldu
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 14:00
Türkiyenin önde gelen kurumsal şirketlerinin girişimcilik ekosistemine etkin bir biçimde dahil olması ve girişimci kurumlara dönüşmesi amacıyla Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu kuruldu.

Türkiyenin kurumsal şirketlerinin girişimci kurumlara dönüşümünün desteklenmesi, kurumlararası öğrenmenin geliştirilmesi, başarılı uygulamalar hakkında farkındalığın artırılması ve kurumsal girişimciliğin sistematik uygulamalarının yaygınlaşması amacıyla Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu kuruldu. Her sektörden kuruma açık olan platform, yıl içinde Türkiyeden girişimci kurum vaka analizleri, rapor ve blog yazıları yayınlayacak.
Öte yandan; düzenleyeceği genel müdür yuvarlak masaları, inovasyon yöneticileri toplantıları ve seminerler aracılığıyla da dünyadaki bilgi birikiminin Türkiyeye aktarılmasının yanı sıra ülkemizdeki tecrübelerin paylaşılmasına ve böylece üyelerinin inovasyon yol haritalarını belirlemelerine yardımcı olacak. Platformun faaliyetlerine yön verecek stratejik kararların alınması ve uygulamaya ilişkin yol haritasının belirlenebilmesi konusunda ise danışma kurulu destek olacak. Düzenlenen basın toplantısına GE Türkiye CEOsu Canan Özsoy ve Bankalararası Kart Merkezi CEOsu Soner Canko katıldı.

Türkiye Girişimci Kurumlar Platformunun tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısına ev sahipliği yapan Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Dünya dijital teknolojileri merkezine alarak hızlı bir dönüşümden geçerken, BKM olarak geleceğe girişimciliğin damga vuracağına inanıyor ve Türkiyenin geleceğini girişimcilik olarak görüyoruz.

Ekosistem kurmanın sihrini keşfettik
Bugüne kadar hayata geçirdikleri uygulamalarla dijitalleşme sürecine öncülük ettiklerini vurgulayan Sanko, Ekosistem kurmanın sihrini keşfettik. Çalışmalarımız bize girişimci ruhlu ekip üyelerimizi kurumsal kalıplarla sınırlamazsak, ne kadar büyük farklar oluşturabileceklerini gösterdi. Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu ile bu dönüşümden faydalanacak kurumların artmasını ve girişimcilik ekosisteminin hızla gelişmesini gönülden diliyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık