Türkiye Ekonomisinin Önünde Fırsatlarla Dolu Bir Dönem Var

Türkiye Ekonomisinin Önünde Fırsatlarla Dolu Bir Dönem Var

Türkiye Ekonomisinin Önünde Fırsatlarla Dolu Bir Dönem Var
  • 03 Nisan 2019, Çarşamba 0:04

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiyede 31 Martın ardından 4,5 yıl gibi uzun bir süre seçim olmayacağını ifade ederek, “Ekonomimizde fırsatlarla dolu yeni bir dönem başlıyor. Bu süreci iyi değerlendirerek, hepimiz yapısal reformlara ve ekonomimizdeki nitelikli dönüşümü gerçekleştirmeye odaklanmalıyız” dedi.
31 Marttaki yerel seçimlerin, Türkiyenin ileri demokrasi tarihinde yeni bir kilometre taşı olacağının altını çizen Başkan Burkay, “Demokrasinin en temel unsurlarından biri olan seçimlerin sağduyu ve barış içinde tamamlanacağına inanıyorum” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN BEKASI VE İSTİKRARLI BÜYÜMESİ İÇİN SANDIĞA GİDELİM”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, açıklamasına şöyle devam etti: “Seçimlerin en yüksek katılım oranıyla gerçekleştirilmesi milli irademizin güçlü tezahürü açısından büyük değer taşımaktadır. Bu vesileyle tüm halkımızın sandığa giderek, demokratik haklarını kullanmalarını bekliyoruz. 31 Mart tarihi, ülkemizin bekası, istikrarlı büyüme hamlesinin devam etmesi ve ortak gelecek hedeflerimiz için büyük önem arz ediyor. Seçimlerimizi hep birlikte demokrasi şölenine dönüştürelim.”

“YENİ KALKINMA HAMLESİNE ODAKLANACAĞIZ”
Türkiyede 1 Nisandan itibaren 4,5 yıl seçim olmayacağına dikkat çeken Başkan Burkay, şunları kaydetti: “Türkiye ekonomisi siyasi istikrarla geride bıraktığımız 15 yılda çok önemli kazanımlar elde etti. Üretimde, ihracatta ve istihdamda Cumhuriyet tarihimizin en büyük başarılarına ulaştık. 1 Nisandan itibaren de önümüzde fırsatlarla dolu yeni bir dönem başlıyor. Kritik virajları hızlı refleks verme kabiliyetiyle geride bırakmayı başaran Türkiye, bu dönemde enerjisini yeni ekosisteme uygun olarak dönüşüm süreci ve yapısal reformlarla yatırımlara, katma değerli üretime, istihdama ve ihracata harcamalı. Önümüzde güçlü hamlelerle yüksek büyüme performansına yeniden odaklanacağımız yeni bir dönem var. Kalkınma hamlesiyle birlikte Türkiye yeni başarı hikayeleri yazacaktır.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık