Türk Telekom Uluslararası Video Ödüllerinden Ödüllerle Döndü

Türk Telekom, bu yıl ilk kez başvurduğu Uluslararası Video Ödülleri (Videographer Awards) yarışmasında, 5 projesi ile ödüle layık görüldü.

Türk Telekom Uluslararası Video Ödüllerinden Ödüllerle Döndü
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 10:20
Türk Telekom, bu yıl ilk kez başvurduğu Uluslararası Video Ödülleri (Videographer Awards) yarışmasında, 5 projesi ile ödüle layık görüldü.

Dünyanın en prestijli video ödüllerinden biri olan Uluslararası Video Ödülleri (Videographer Awards) yarışmasına bu yıl ilk kez katılan Türk Telekom 7 ödül birden kazandı. Yarışmada, 100 üzerinden 90 ve üzeri puan alanlar ‘Mükemmeliyet, 80-89 arası puan alanlar ‘Özel ödülü almaya hak kazanırken, Türk Telekom 5 projesi ile Mükemmeliyet ödülü,2 projesi ile de Özel ödülün sahibi oldu.

Yapılan bilgilendirmede; Beytüşşebapta askerlik yapan oğluna ulaşamayan annenin, oğluyla uydu telefonu aracılığıyla buluşturulmasını anlatan Beytüşşebap Filmi, rakip takımları tutan iki çocuğun yakın arkadaşlık hikâyesini içten bir şekilde izleyicilere aktaran Çocuklar Renkleri Bizim Gibi Görmezler Filmi, spor geçmişi olmayan bir gencin kendine uygun spor dalını bulmasını anlatan Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri Filmi, yine yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak İnternetle Hayat Kolay eğitimi sayesinde Anadoludaki kadınların başarılarını konu alan İnternetle Hayat Kolay Filmi ve toplumsal hayata değer katmayı ve eşitsizliklerin azaltılmasını amaçlayan Türkiyeye Değer Filmi Mükemmeliyet ödülüne layık görüldü.

Galatasarayın Türk Telekom Stadyumunda kazandığı şampiyonlukların anlatıldığı film ve Türk Telekom PİLOT Filmi ise Özel ödülü kazandı. Birçok şirket tarafından üretilen üretici dijital/video çalışmalarıyla yoğun katılım alan Uluslararası Video Ödüllerine bu yıl bin 500e yakın başvuru gerçekleşti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık