Tümsiadtan Hükümete Destek

Afyonkarahisar Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Mahmut Emin Birliktir, ABDnin uyguladığı ekonomik yaptırımlara tepki gösterdi.

Tümsiadtan Hükümete Destek
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 13:48
Afyonkarahisar Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Mahmut Emin Birliktir, ABDnin uyguladığı ekonomik yaptırımlara tepki gösterdi.
ABD Başkanı Trumpın Türkiyeye uyguladığı yaptırımlarla geçtiğimiz haftadan itibaren dolar hızla yükselişe geçti. Afyonkarahisar TÜMSİAD Şube Başkanı Mahmut Emin Birliktir, ekonomik yaptırımlara tepki gösterdi ve hükümetin yanında olduklarını ifade etti. Birliktir yaptığı açıklamada; “Ülkemiz son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik reformlarla savunma sanayi hamleleri ve küresel ticarette artan payı ile hem bölgesinde hem de küresel arenada yeniden dirilişe geçmiştir. ABD gibi dünyada kendilerinden başka güç istemeyenler, Türkiyenin bu yükselişini kendilerine tehdit olarak görerek terörle, darbe girişimleriyle ülkemizi kuşatmayı denediler. Şimdi ise iktisadi arenada kozlarını açık oynayarak ekonomik müdahalelerle bizleri sindirmeye çalışıyorlar. Bizler bu şer oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi büyük Türkiye ideali doğrultusunda iktisadi arenada yerli ve milli mücadelemizi sürdüreceğiz. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrakın açıkladığı yeni ekonomi modelinde yer alan sürdürülebilir kalkınma, güçlü iletişim, tam bağımsız ve sıkı para ve maliye politikaları ile bu ekonomi savaşını da kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık