Tüm Türkiyeye Palamut Karadenizden Gidiyor

Bereketli bir av sezonu geçirdiklerini belirten balıkçı Mustafa Mollaoğlu, tüm Türkiyeye palamudun Karadenizden gittiğini söyledi.

Tüm Türkiyeye Palamut Karadenizden Gidiyor
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 15:57
Bereketli bir av sezonu geçirdiklerini belirten balıkçı Mustafa Mollaoğlu, tüm Türkiyeye palamudun Karadenizden gittiğini söyledi.
Ordunun Fatsa ilçesindeki balıkçıların yüzünü palamut bolluğu güldürdü. Karadeniz açıklarında avlandıklarını belirten Fatsalı balıkçı Mustafa Mollaoğlu, Palamut bizlerin yüzlerini güldürdü ve bereketli bir av sezonu geçiriyoruz. Ava çıkmadan önce palamut bolluğundan bahsetmiştik ve tahminlerimiz doğru çıktı. Gecede 1000 ile 1500 kasa palamut tutuyoruz. Balık yoğunluğu Ordu ile Artvin arasında yaşanıyor. Diğer bölgelerin kayıkçı takımları da buraya gelerek nasiplerini alıyorlar. Tüm Türkiye balıkçıları Karadenizde diyebilirim. Palamutların boyutları bizleri çok sevindiriyor. Büyük ve ağır balıklar. Ayrıca avlarımız da çinekop, lüfer ve istavriti tutuyoruz. Bu bolluk birkaç ay daha devam eder inşallah. Tüm Türkiyeye palamut Karadenizden gidiyor” dedi.
Yakıt fiyatlarının çok fazla ekonomik olarak kendilerini yorduğunu belirten balıkçı Mollaoğlu, “Reisimizden isteğimiz, mazot fiyatları ile ilgili bir düzenleme yapmasıdır. Gerçekten mazota ödenen para bizleri yoruyor. ÖTVsiz mazot talebimiz var. 40 tayfamızla burada mücadele ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık