Tügiad, Denizli İle Sinerji Oluşturacak

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Ali Yücelen, ekonomideki sıkıntılarla hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "TÜGİAD olarak üyelerimizin yurt dışında iş geliştirmesine ve ihracatına destek verirken, Anadolu iş dünyası ile dayanışmaya da aynı önemi veriyoruz" dedi.

Tügiad, Denizli İle Sinerji Oluşturacak
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 5:40

Farklı illerden üyeleriyle Türkiye çapında faaliyet gösteren TÜGİAD, Denizli Ticaret Odası heyetiyle görüştü. Yönetim kurulu ve komisyonlarından temsilcilerle birlikte Denizliyi ziyaret eden TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ile bir araya geldi. TÜGİADın temsil ettiği geniş sektör yelpazesi, ticari çalışmaları, yenilikçi yaklaşımı ve yatırımcı profilinden bahseden Yücelen, TÜGİADın ilkleri gerçekleştiren bir dernek olduğunu vurgulayarak, Üyelerimiz arasında kurduğumuz ‘Girişim Türk Risk Sermayesi ile ülkemizin girişimcilerine yatırım yapıyor; onların dünyaya açılmasına destek oluyoruz. Girişim Türk Risk Sermayesi sayesinde hem ülkemizdeki hem dünyadaki girişimcilik ekosistemini yakından takip edebiliyoruz. Derneklerin ve odaların üyesi tüm iş adamları için katma değer çerçevesinde doğru girişimlere yatırımla teknoloji ve uluslararası markalar oluşturarak, ülkenin kalkınmasına büyük katkı oluşturuluyor dedi.

Bölgede işbirliği ile katma değer oluşturulacak

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen de Denizlinin lokomotif sektörleri, yoğun dış ticareti ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Denizlinin sanayi açısından gücünü vurgulayan Erdoğan, TÜGİAD üyeleriyle bölgede işbirliğini önemsediklerini, birlikte daha fazla katma değer oluşturulacağını vurguladı.

Toplantıda TÜGİAD ve DTO temsilcileri, kendi sektörleri ve çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımı yaparak görüş alışverişinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık