Şuhut Osbde İlk Yatırımcıya Tapusu Verildi

Afyonkarahisarın Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırımını tamamlayan ilk yatırımcıya tapusu teslim edildi.

Şuhut Osbde İlk Yatırımcıya Tapusu Verildi
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 17:28
Afyonkarahisarın Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırımını tamamlayan ilk yatırımcıya tapusu teslim edildi.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantı sonrasında, Şuhut OSBde ilk yatırımcı ünvanını taşıyan yatırımcı yatırımını tamamlamasıyla birlikte tapu almaya hak kazandı. Belediye Başkanı Recep Bozkurtun özel ilgi göstererek daha fazla yatırımcı gelmesi için alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdığı Şuhut OSB il merkezine ve ilçe merkezine yakınlığı ile yatırımcının ilgisini çekiyor.
Konuyla alakalı kısa bir açıklamada bulunan Başkan Bozkurt, “Yatırımcılarımıza hayırlı, bereketli bol kazançlar diliyorum. İnşallah emekleri zayi olmaz, yatırım için ilçemiz Organize Sanayi Bölgesini tercih etmelerinden dolayı ilçe halkımız adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili sıfatıyla yatırımcıya tapusunu teslim eden Başkan Bozkurtun yanında, OSB Müdürü Erol Ünsoy da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık