Sadıkoğlundan Asriada Ziyaret

Asrın İşadamları Derneği Malatya Şubesi, aylık olağan toplantılarında bu ay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlunu ağırladı.

Sadıkoğlundan Asriada Ziyaret
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 15:54
Asrın İşadamları Derneği Malatya Şubesi, aylık olağan toplantılarında bu ay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlunu ağırladı.
ASRİAD Malatya Şubesinin gerçekleştirdiği toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Şube Başkanı Aziz Özel, iş adamları olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile istişare içerisinde çalışarak hareket etmek istediklerini söyledi. Sadıkoğlunun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olmasının Malatya için bir avantaj olduğunu belirten Özel, “Malatya için hazırladığımız projeleri Sayın Sadıkoğluna sunup birlikte değerlendirmek ve üyelerimizin de sorularına yanıt bulmak istiyoruz. Katılımlarından dolayı Sadıkoğluna teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Davetten memnuniyetini dile getiren MTSO Başkanı Sadıkoğlu ise çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Malatyada daha aktif ve faydalı bir Ticaret ve Sanayi Odası olacaklarını belirtti. Kendisinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyeliğinin Malatya için bir avantaj olduğunu belirten Sadıkoğlu, oda olarak daha hızlı ve aktif olacaklarını dile getirdi.
Karşılıklı soru cevap ve anlatımla devam eden toplantıda ASRİAD Malatya Şubesi yönetim ve üyelerine, katma değeri yüksek olan ürünler üretip özellikle ihracata yönelik yatırım yapılması gerektiğinin önemi vurgulandı.
Yatırım teşviklerinden de bahsedilen toplantıda yapılacak yatırımlarda özellikle organize sanayi bölgelerinde Malatyanın avantajı dile getirilerek 10 yıllık destek ve teşviklerden, katma değer vergileri, vergi indirimleri sigorta primleri, faiz desteği, yerli ve ithal makine ekipmanları alim desteği, bina inşaat yatırım desteği, sabit yatırımlar desteklerinden de bahsedildi.
Toplantı Özelin MTSO Başkanı Sadıkoğluna Asr suresi yazılı tabloyu hediye etmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık