Qnet Mağazası Kapılarını Açtı

Doğrudan satış sektörünün Asyalı temsilcisi QNET, Türkiyede bir ilki gerçekleştirdi. Ürünlerin incelenebileceği, eğitimler alıp, aktiviteler düzenlenebileceği mağaza, İstanbulda bağımsız temsilcilere ve müşterilerine kapılarını açtı.

Qnet Mağazası Kapılarını Açtı
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 10:36
Doğrudan satış sektörünün Asyalı temsilcisi QNET, Türkiyede bir ilki gerçekleştirdi. Ürünlerin incelenebileceği, eğitimler alıp, aktiviteler düzenlenebileceği mağaza, İstanbulda bağımsız temsilcilere ve müşterilerine kapılarını açtı.
100ü aşkın ülkede milyonlarca temsilcisi bulunan QNET, Türkiyede yatırımlarına devam ediyor. 2018 yılında portföyüne yeni ürünler ekleyen firma, Türkiyede ürettiği ürünleri yurt dışına ihraç etmeyi planlayarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor. Açılışını QNET Global CEOsu Trevor Kuna ve QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyikin gerçekleştirdiği mağaza, bağımsız temsilciler için yeni bir merkez oldu. 2018 yılında 20. yıllarını kutladıklarını hatırlatan Trevor Kuna, “Özellikle Türkiye ve çevre ülkeler pazarı QNET için büyük potansiyel barındırıyor. Türkiyede doğrudan satış sektörü olgunluk aşamasında. Gençlerin pazara büyük bir ilgisi var. Bu heyecan verici bir durum” dedi.
Kuna, “20 yılda pek çok ilk gerçekleştirdik. Bağımsız temsilcilerimiz için Türkiyede mağaza açıyoruz. QNET çatısı altında çok büyük bir aileyiz. Ailemizle birlikte daha iyi ve daha güzel işler yapmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Firmanın 20. yılında Türkiyede bağımsız temsilciler ve müşteriler için mağaza açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik ise, “Türkiyede doğrudan satış sektörü her yıl büyümeye devam ediyor. Biz QNET Türkiye olarak sektör büyümesinin üzerinde bir büyüme gerçekleştiriyoruz. Özellikle kendi işini yapmak isteyen Z kuşağından talep alıyoruz” dedi.
Firma çatısı altında yer alan tüm bağımsız temsilciler için Mecidiyeköyde 3 katlı 600 metrekare bir merkez açtıklarını belirten Geyik, “Mağazamızda portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimizi sergileyeceğiz. Aynı zamanda buradan ürün satışı da gerçekleşecek. QNETin su arıtma cihazından kişisel bakım ürünlerine, saat ve takılardan konaklama ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Bağımsız temsilcilerimiz ve ilk defa QNET ile tanışan kişiler, QNETin özel markası olan Bernhard H. Mayer saat ve takıları, yeni ürünlerimiz olan Naturtres şampuan ve duş jelleri ile Brille Premium ağız bakım seti gibi ürünleri ve daha bunlar gibi birçok ürünümüzü kolaylıkla mağazamızda inceleyebilecek, deneyimleme şansına sahip olacak ve satın alabilecekler. Ürün eğitimlerimiz yanı sıra bağımsız temsilcilerimizle bir araya geleceğimiz etkinlikler organize edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık