Popülizm Ve Liberal Demokrasilerin Geleceği

Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu, 10 Mayıs Cuma günü, TÜSİAD Konferans Salonu'nda "Popülizm ve Liberal Demokrasilerin Geleceği" başlıklı bir toplantı düzenledi.

Popülizm Ve Liberal Demokrasilerin Geleceği
  • 10 Mayıs 2019, Cuma 9:17

Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu, 10 Mayıs Cuma günü, TÜSİAD Konferans Salonunda Popülizm ve Liberal Demokrasilerin Geleceği başlıklı bir toplantı düzenledi.

Kendi alanında dünyanın sayılı uzmanlarından olan Prof. Jan-Werner Müllerin Türkçe de dahil olmak üzere 20den fazla dile çevrilen “Popülizm Nedir?” başlıklı kitabı ekseninde, popülist akımların yükseliş nedenleri ve liberal demokrasilerin korunması için işletilebilecek mekanizmalar toplantının ana tartışma noktaları oldu.

Dış Politika Forumu Direktörü Prof. Dr. Hakan Yılmazın yönetimindeki toplantıda Princeton Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Jan-Werner Müller toplantının giriş konuşmasını gerçekleştirdi. Al-Monitor Türkiyenin Nabzı Bölümü köşe yazarı ve Uluslararası Basın Enstitüsü (IPI) Yönetim Kurulu üyesi gazeteci Kadri Gürsel, Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü öğretim üyesi ve Sosyal Politika Forumu UYGAR Merkezinin Başkanı Prof. Ayşe Buğra ve Sabancı Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Ersin Kalaycıoğlu tartışmacılar olarak görüşlerini paylaştılar ve katılımcıların sorularını yanıtladılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık