Penta Teknoloji, Bilişim 500De En Çok Ödül Kazanan Şirket Oldu

Türkiyenin en köklü teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, bu yıl 19uncusu düzenlenen Bilişim 500de kazandığı 6 ödülle 2017 yılına damgasını vurdu.

Penta Teknoloji, Bilişim 500De En Çok Ödül Kazanan Şirket Oldu
  • 10 Temmuz 2018, Salı 12:47
Türkiyenin en köklü teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, bu yıl 19uncusu düzenlenen Bilişim 500de kazandığı 6 ödülle 2017 yılına damgasını vurdu.
Bilişim sektörünün en kapsamlı ödül platformu olan Bilişim 500de, 2017 verilerine göre donanım ve yazılım kategorilerinde en fazla ödüle sahip olan Penta, “Sunucu”, “Masaüstü Bilgisayar ve OEM”, “Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı”, “Tüketim Malzemeleri”, “Tablet ve Taşınabilir Bilgisayar” ve “Yazılım Dağıtıcılığı”kategorilerinin birincisi oldu.
Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 28 yıllık deneyimiyle sektöründe çok sayıda ilke imza atan Penta Teknoloji, geçtiğimiz hafta 19uncu kez düzenlenen Bilişim 500de 6 birincilikle en fazla ödül kazanan şirket oldu. Yenilikçi ve katma değerli hizmetleriyle sektörünün öncü firmalarından olan Penta, Bilgi Teknolojileri şirketleri arasında üçüncü olurken; ‘İlk Bilişim 500 şirketi kategorisinde ise dokuzuncu sıradan, sekizinciliğe yükseldi.
Penta, donanım ve yazılım kategorilerinde,“Sunucu”, “Masaüstü Bilgisayar ve OEM”, “Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı”, “Tüketim Malzemeleri”, “Tablet ve Taşınabilir Bilgisayar” ve “Yazılım Dağıtıcılığı”birinciliklerini alırken;Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik, “Türkiyede bilişim sektörünün en değerli ödüllerinden biri olan Bilişim 500 kapsamında 6 ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Dijitalleşme ve katma değerli hizmet anlayışımızla gelecek dönemde daha iyi işlere imza atabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” değerlendirmesini yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık