New York, Londrayı Tahtından Etti

Yapılan bir araştırmaya göre Londra dünyanın en cazibeli finans merkezi olma özelliğini New Yorka kaptırdı.

New York, Londrayı Tahtından Etti
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 12:48
Yapılan bir araştırmaya göre Londra dünyanın en cazibeli finans merkezi olma özelliğini New Yorka kaptırdı.
İngilterenin Avrupa Birliğinden 2 yıl önce ayrılma kararı almasıyla birlikte dünyanın en büyük finans şirketlerinden bazıları, uluslararası ticaret akışını korumak için farklı yollar arıyor.
Londra merkezli Z/Yen reklam ve yatırım kuruluşu, İngilterenin Avrupa Birliğinden ayrılma kararıyla birlikte Londradaki bankaların Avrupa Ortak Pazarına erişimini korumak için bankaların işten çıkarmaya gidebileceği yönünde uyardı. Araştırma şirketi, New Yorkun dünyanın en cazibeli finans merkezi olan Londrayı geçtiğini açıklayarak, durumun ciddiyetine dikkat çekti.
Londradaki dünyanın en güçlü finans şirketlerinden bazıları, İngiltere 2019da Avrupa Birliğini terk ettikten sonra mevcut sınır ötesi ticaret akışını korumak için bir yol aramaya devam ediyor. Açıklanan raporla birlikte, dünyanın yeni en cazip finans merkezi olan New Yorku Londra, Hong Kong ve Singapur takip ediyor. Araştırma raporu hazırlanırken altyapı ve yüksek kaliteli kadroya erişim gibi faktörlere bakılıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık