Narven Termal Kasabadan Ziyaretçilerine Yeni Hizmet

Türkiyenin en önemli turizm noktalarından biri olan Narven Termal Kasaba, bünyesine kattığı Bolunun kuyumculuk alanında lider firması ile müşterilerine yeni biz hizmet sunuyor.

Narven Termal Kasabadan Ziyaretçilerine Yeni Hizmet
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 11:18
Türkiyenin en önemli turizm noktalarından biri olan Narven Termal Kasaba, bünyesine kattığı Bolunun kuyumculuk alanında lider firması ile müşterilerine yeni biz hizmet sunuyor.
Termal turizm alanında yaptığı büyük yatırımla Türkiyenin önemli bir markası haline gelen Narvende, mücevher ve kuyumculuk sektöründe Bolunun lider firması olan Fay Yamanerin yeni mağazası hizmete açıldı. “Fay Yamaner Butik” ile ilgili bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, “Ekonominin daraldığı bir süreçte büyük bir potansiyeli ilimizde misafir eden Narvende yer almayı hedefledik. Narvende yeni açılan mağaza girişimimizde yerli ve yabancı turistlere kuyumculuğun dışında butik cam, hediyelik eşya, marka takı ve ilimize özel Abant Nilüferi ismi altında takı tasarımlarının da yer aldığı butik mağaza konseptimiz ile hizmete başladık. Narven gibi ilimizin önemli ve başarılı turizm yatırımının içerisinde mağaza açarak yer aldığımız için mutluyuz” dedi.
Sektöründe Bolunun lider firması olan Fay Yamaneri tesislerinde görmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Narven Termal Kasaba Genel Müdürü Serdar Yıldız, “Narven ailesi olarak Bolunun önemli kuruluşları arasında yer alan Fay Yamaneri tesisimizde görmekten dolayı oldukça mutluyuz. Konut yatırımının yanında tesisimizin sosyal alanlarında da önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu noktada bizlerle işbirliği yaparak farklı konseptiyle tesisimize değer katacak mağazalarını ziyaretçilerimizin hizmetine sunan Fay Yamanere teşekkür ediyor ve hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık