Mustafa Savaştan Aydınlı İhracatçılara Eximbank Müjdesi

Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydınlı ihracatçılara müjde verdi. Savaş, “En yakın tarihte Eximbank irtibat bürosunu Aydında açacağız” dedi.

Mustafa Savaştan Aydınlı İhracatçılara Eximbank Müjdesi
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 12:40
Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydınlı ihracatçılara müjde verdi. Savaş, “En yakın tarihte Eximbank irtibat bürosunu Aydında açacağız” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte çalışmalarını Aydında sürdüren KİT Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Aydın Ticaret Borsasına (ATB)ye iadeyi ziyarette bulundu. Savaşa AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ile parti yöneticileri de eşlik etti. ATB Meclis Başkanı Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve borsa yönetimi Savaşı kapıda karşılayarak Aydının en önemli ürünü olan taze incir takdim etti. Savaş, ziyarette birçok konuya değinirken Aydınlı ihracatçılar için önem teşkil eden Türk Eximbankın en kısa sürede Aydında açılacağının söyledi.

Aydının ihracat kapasitesini arttırmak adına atılan adımlardan bir tanesi ve başlangıcı olan Türk Eximbakın önümüzdeki günlerde de Aydında hayata geçeceğini söyleyen Savaş, “Geçen günü Eximbank Genel Müdürümüzle konuşmuştuk. Aydında Türk Eximbankın açılışı ile ilgili müjdeyi de vermek istiyorum. En yakın tarihte Eximbank irtibat bürosunu Aydında açacağız. Bu konuda zaten personelin eğitimini yapmıştık. İlk etapta irtibat bürosu, ardından şubeleşme ve böylelikle ilimizin ihracat kapasitesini ve ihracatçı sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Eximbankın sağlamış olduğu faydaları ihracatçı arkadaşlarımıza aktarmak istiyor ve bu konuda hizmeti ayaklarına getireceğiz. İhracatçı işletmelerimizin işlemlerini artık yerinde yapacağız. Bu büyük bir hizmet. Türkiyede zaten 11 tane irtibat bürosu var. 12ncisini Aydında açacağız. İhracat rakamı ve işlem sayısı arttıkça da şubeleşme yolunda da işlem hızlanacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık