Morhipo.comdan Gençlere Özel Yeni Marka

Morhipo.com, kendi özel markalarına gençlere yönelik, özgün stillere ilham veren Pİ markasını eklediğini açıkladı.

Morhipo.comdan Gençlere Özel Yeni Marka
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 14:14
Morhipo.com, kendi özel markalarına gençlere yönelik, özgün stillere ilham veren Pİ markasını eklediğini açıkladı.

Morhipo.com, kendi özel markalarına gençlere yönelik, özgün stillere ilham veren Pİ markasını eklediğini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada; basic parçaların ve oversize kalıpların ön planda olduğu koleksiyon, doğru kombin endişesinin, doğru yerde uygun giyinme kalıplarının dışına çıkarak moda dünyasında bambaşka bir oyun alanı oluşturacak.

Pİ markasının moda dünyasına iddialı bir giriş yaptığını vurgulayan Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban, Minimal ürünlere sahip bu koleksiyon, giyenin kimliğine hizmet ediyor, kendini ifade etme fırsatı tanıyor ve kendi kahramanlarını oluşturuyor. Sadece Morhipo.com üzerinden satışa sunulacak Pİ ürünleri, özellikle kendi gündemlerini oluşturan, sanatla, sporla ilgilenen, hayatın her alanında aktif olmayı tercih eden yeni nesil gençlere hitap ediyor. Bu nesil neyin moda olduğundan çok neyin ilham verdiğine odaklanıyor. Biz de bu türlü bir yaşam stilinden ilham alarak markamızı geliştirdik dedi.

Ayrıca; farklı bir tarza sahip ürünleri içeren koleksiyonda, minimal olmasıyla birlikte yeni trendlere ayak uyduran saten ve organze parçalar da bulunduğu kaydedildi. Siyah, gri ve beyaz renklere bürünen markada, be bold, be cool, be brave gibi modadaki farklı temaları öne çıkaran sloganlı ürünler bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık