Mimarsinan Osb, Oran Kalkınma Ajansı İle 2. Protokolü De İmzaladı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile Mimarsinan OSB arasında 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, 2. İşbirliği protokolü de imzalandı.

Mimarsinan Osb, Oran Kalkınma Ajansı İle 2. Protokolü De İmzaladı
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 12:24
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile Mimarsinan OSB arasında 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, 2. İşbirliği protokolü de imzalandı.
Teknik Destek programında, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar, ‘Kurumsallaşma Ve Stratejik Yönetimi eğitiminden faydalanacak.

Türkiyede olduğu gibi Kayseride de rekabetçi kurumlar oluşturulmasına katkı sağlama misyonu ile hareket ettiklerini ifade eden Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Abdül Baki Uludağ, “ORAN Kalkınma Ajansının desteğiyle bölge katılımcılarımıza sunacağımız bu hizmetle önemli bir farkındalık ve katma değer sunacağımıza inanıyoruz. Bölge Müdürlüğümüzün ana görevi ticaret ve sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesine çalışmak ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmaktır” dedi.

Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim Eğitimi hakkında bilgiler veren Uludağ, “Günümüzde her işletmenin amacı piyasa değerini yükseltmek olmalıdır. Piyasa değerini yükseltmek için de firmanın büyümesi ve büyüme potansiyelinin olması gerekmektedir. Bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerin gelişmesi, uzun ömürlü olması ve kuşaktan kuşağa geçmesi için kurumsallaşmak zorunludur. Stratejik Yönetim ise işletmelerimize uzun vadeli düşünme ve görme ufku kazandıracaktır. Sonuç olarak, bölgemizde bulunan işletmelerin giderek zorlaşan şartlarda rekabet edebilmesi ve küresel rekabete karşı koyabilmesi,sağlıklı büyümesi, kurumsallaşması ve kurumsal altyapısını iyileştirmesi gerekmektedir. Bu gereklilik için de ORAN Kalkınma Ajansının da desteğiyle yönetimimizce bu çalışmaların başlatılmasını uygun gördük. Bölge sanayicimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık