Medaş Personeline Eğitimler Sürüyor

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), eğitime her alanda önem ve destek vermeye devam ediyor.

Medaş Personeline Eğitimler Sürüyor
  • 08 Temmuz 2018, Pazar 9:59
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), eğitime her alanda önem ve destek vermeye devam ediyor.
MEDAŞ kurumsallaşma, aidiyet duygusunu pekiştirme, sektörel anlamda çalışanlarını geleceğe hazırlayarak donanımlı bir şekilde gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla idari, teknik, kişisel gelişim konularında eğitimler düzenliyor. Çalışanlarının profesyonel iş dünyasında başarılı bir şekilde var olmalarını desteklerken, insana değer katmayı ilke edinerek çalışmalarını sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan eğitimler, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilirken, eğitimler için üniversitelerle iş birlikleri sağlanıyor. Çalışanlar, alanında uzman üniversite hocalarıyla bir araya gelme imkanı buluyor.
2017 yılında ortalama 126 bin 568 saat eğitim verilirken, Eğitimler MEDAŞ Genel Müdürlük kampüsünde yer alan eğitim salonlarında ve uygulamalı eğitim sahasında uzman kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Eğitimi her alanda desteklemeye devam eden MEDAŞ, 2018 yılında da eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor. MEDAŞın sosyal sorumluluk projelerinin önemli bir çoğunluğunda da, eğitimi destekleyici projeler yer alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık