Manyaslı Çiftçilere 30 Düve

Tarım ve Orman Bakanlığının yürüttüğü Genç çiftçiler projesi kapsamında Balıkesirin Manyas ilçesine altı çiftçiye beşer adet düve hibe edildi.

Manyaslı Çiftçilere 30 Düve
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 13:14
Tarım ve Orman Bakanlığının yürüttüğü Genç çiftçiler projesi kapsamında Balıkesirin Manyas ilçesine altı çiftçiye beşer adet düve hibe edildi.
Manyasta 6 çiftçiye Tarım Orman Bakanlığının projesi kapsamın 30 düve hibe edildi. Tarım ve Orman Bakanlığının projesi için Manyastan başvuruda bulanan 5i kadın olmak üzere 6 çiftçiye 30 adet 8-14 aylık düveler teslim edildi. Proje hiç bir sosyal güvencesi ve işi olmayanların çiftçilere uygulandı. Proje kapsamında başvuru yapan kadınlara beş puan fazladan verildi. Manyas hayvan pazarına gelen düveler hak sahiplerine kura çektirilerek teslim edilirken, düve sahiplerinin üç yıl süre ile başkasına satamayacağı öğrenildi.
Manyas Tarım Müdürü Hakan Kaplan, “Hayvancılığımızın gelişmesine önemli katkı sağlayacağına inandığımız bu projenin yeni hayvan sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Manyas genelindeki genç çiftçilerimizden bu tür destekler için çok talep geliyor. Biz de bakanlığımızın bu konudaki proje ve çalışmalarını çiftçilerimize duyurarak yararlanmaları hususunda yardımcı oluyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık