Manisada Seracılık Destekleri Örnek Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde 75i hibe yoluyla üreticilere teslim edilen ve üretime katkı sağlaması hedeflenen seralarda üretim başladı.

Manisada Seracılık Destekleri Örnek Oldu
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 12:27
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde 75i hibe yoluyla üreticilere teslim edilen ve üretime katkı sağlaması hedeflenen seralarda üretim başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kanalıyla üreticiye yönelik destek ve projeleri, birçok belediyeye örnek oldu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının çalışmalarını yakından görmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve şube müdürleri tarafından karşılanan Aslana Manisa Büyükşehir Belediyesinin kırsal alanda yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.
Sunumun ardından Kulada hayata geçirilen sera desteğini yerinde görmek amacıyla ilçeye hareket edildi. Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesini (Seracılık) yakından inceleyen Hacı Aslan, gerçekleştirilen proje hakkında bilgilendirildi. Tekirdağ Büyşükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, proje hakkında, “Vatandaşı kalkındırmak ve yanındayız mesajını verebilen çok güzel bir proje. İnşallah Tekirdağ Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak bu gibi güzel projelere bizler de imza atacağız” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslana tarihi Kula Evleri ve Peri Bacaları da Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve personeller tarafından tanıtıldı. Bu tarihi yerlere hayran kaldığını belirten Daire Başkanı Hacı Aslan teşekkürlerini sundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık