Kumluca Sanayisinde Fiyat Listesi Sabitlendi

Antalyanın Kumluca İlçesi Sanayi Sitesinde fiyat listesi sabitlendi.

Kumluca Sanayisinde Fiyat Listesi Sabitlendi
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 14:45
Antalyanın Kumluca İlçesi Sanayi Sitesinde fiyat listesi sabitlendi.
Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Çınar, döviz kurundaki dalgalanmadan dolayı girdi fiyatlarının artığını, bu nedenle Antalya il sınırları içerisinde fiyatların sabitlendiğini sanayi esnafına duyurdu.
Çınar, Döviz kurundaki dalgalanmalardan dolayı girdi fiyatlarının yüksek olması küçük esnafı deprem olmuş da enkazın altında kalmış gibi hissettirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kur dalgalanmalarının etkisinden en az nasıl etkilenebiliriz diyerek çözüm üretti. Problemin çözüm yolu fiyat listesinin Antalya il sınırları içerisinde sabitlenerek yapılmıştır dedi.
Söz alan sanayi esnafları; Sanayi içerisinde sabit bir fiyatın olmadığını 600 TLlik bir işin 900 TLye yapıldığını esnaf arasında büyük farklılıklar olduğunu, standartların belirlenmesinin doğru tespit olduğunu söylediler.
Selçuk Çınar, “Dolar artarken yüzde 50 zam yapan firmalar dolar, düştüğü vakit fiyatları düşürmekte gecikiyor. Sorun bundan kaynaklanıyor. Küçük esnaf zor durumda kalıyor. Fiyat listesi uygulanırsa sağlıklı olur. Bu kararları herkes birbirlerine anlatsın. Ayrıca sanayi esnafına da ziyaret edeceğim diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık