Kula Ev Ekmeği, Epttavm İle Türkiyenin Her Yerine Ulaşıyor

Kulada hizmet veren Burak Ekmek, meşhur ekşi mayalı Kula ev ekmeğini, ePttAVM ile Türkiyenin her yerine ulaştırıyor.

Kula Ev Ekmeği, Epttavm İle Türkiyenin Her Yerine Ulaşıyor
  • 16 Ekim 2018, Salı 13:46
Kulada hizmet veren Burak Ekmek, meşhur ekşi mayalı Kula ev ekmeğini, ePttAVM ile Türkiyenin her yerine ulaştırıyor.
Kulada hizmet veren Burak Ekmek sahibi Ersen Doğan, meşhur ekşi mayalı Kula ev ekmeğini Türkiyenin her yerine ulaştırabilmek ve Kulayı tanıtmak adına internet ortamından alışverişi sağlayan ePttAVM ile iş anlaşması sağladı. Kulada hizmet verdiği fırında ürettiği meşhur ekşi mayalı Kula ev ekmeği, peksimet ve hamur işlerini ePttAVM sayesinde Türkiyenin her yerine ulaştıran Doğan, Kula ev ekmeğinin ve Kulanın tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor.
Yeni hizmete giren ePttAVM ile Kulayı ve Kula ev ekmeğini Türkiyenin her yerine ulaştırarak tanıtılması için bu çalışmayı yaptığını dile getiren Doğan, projeye yeni başlamasına rağmen Türkiyenin bir çok il ve ilçesine Kula Ev Ekmeğini gönderdiğini söyledi. İnternet ortamından aldıkları siparişleri PTTden ePttAVM ile gönderdiklerini de ifade eden Doğan, Kulanın ve Kula ev ekmeğinin tanıtılması ve daha çok ihracat yapılabilmesi adına bu çalışmayı geliştirmek istediğini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık