Kırıkkaleden Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına Destek

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Kırıkkaleden Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına Destek
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 11:08
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını bildirdi.
Ülkenin 2002 yılından sonra ekonomik ve siyasi istikrarı yanında fiyat istikrarı konusunda da çarpıcı bir iyileşme elde ettiğini ifade eden Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Ahmet Varlı, Bilindiği gibi fiyat istikrarı makro ekonominin durumunu yansıtan en önemli göstergelerden biridir. Ülkemiz 2002 yılından sonra ekonomik ve siyasi istikrarın yanında fiyat istikrarı konusunda da çarpıcı bir iyileşme elde etmiş, enflasyonun tek haneli seviyelere düşmesi sağlanmıştır. Son dönemde döviz kurlarında yaşanan olağan dışı hareketlerin de etkisiyle enflasyon oranı yeniden çift haneler çıkmış, artan enflasyon hem alım gücü düşen vatandaşlarımızı, hem de artan girdi maliyetleri ve faizler nedeniyle firmalarımızı olumsuz etkilemiştir. Tüm bu sıkıntıları aşmak için, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Bakanımız Sayın Berat Albayrakın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Mücadele Programını son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Zira enflasyonla mücadelenin ne tek başına devletin ne kurumların ne bakanlıkların ne de başına özel sektörün yürütebileceği bir mesele olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu sorumluluk ve görev hepimizin dedi.
Varlı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda Enflasyonla Mücadele Programının sonuna kadar destekçisi olduklarını ifade eden ederek, yönetim kurulu üyelerinin bugünden itibaren sahada olarak tüm üyelerini ve şehrin fedakar esnaflarını ellerini taşın altına koyarak ülke ekonomisine sahip çıkmaya, kampanyaya destek vermeye çağıracaklarını sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık