İzmit Belediyesinden Milyonluk Satış

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bir arsayı ihaleyle satarak 3 milyon 565 bin lira kazandı.

İzmit Belediyesinden Milyonluk Satış
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 18:20
İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bir arsayı ihaleyle satarak 3 milyon 565 bin lira kazandı.
Tapuda Durhasan Mahallesi 806 Ada olarak gözüken 2 bin 460 metrekarelik yerin satışı Cemil Kanpara Başkanlığındaki Belediye Encümeninde gerçekleşti. İmar planlarında bakım, akaryakıt ve LPG istasyonu olarak gösterilen 3 milyon 198 bin lira muhammen bedelli arsaya iki talipli çıktı. İhale sonunda arsaya en yüksek teklif 3 milyon 565 bin lira ile verildi.
Belediye Encümeninde Gültepede kat karşılığında yapılmakta olan Vadi İzmit Projesinde İzmit Belediyesine ait konutların satışı için de karar alındı. Alınan karara göre 22 adet konut 202 bin lira ile 765 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak. Projede yer alan B2 Bloktaki 20 adet daire komple olarak 6 milyon 182 bin lira muhammen bedelle, F3 Bloktaki 12 adet daire komple olarak 4 milyon 345 bin lira muhammen bedelle, A3 Bloktaki 61 adet daire de yine komple olarak 19 milyon 800 bin lira muhammen bedelle satılacak. Bu konutların kapalı teklif usulüyle satışı da 29 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00deki Belediye Encümeninde yapılacak.
İzmit Belediyesinin Yeşilovadaki akaryakıt istasyonun satış ihalesinin de 8 Ağustos Çarşamba günü yapılacağı kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık