İyilik Hareketi Çoğalıyor

Boyner Grupun sosyal girişimcilere destek sağlamak amacıyla kurduğu ‘Buluşum platformunun yeni projesi begoodto.me, sene sonuna kadar 50 bin kullanıcıya ulaşmayı ve iyi hikayeleri çoğaltmayı hedefliyor.

İyilik Hareketi Çoğalıyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 13:18
Boyner Grupun sosyal girişimcilere destek sağlamak amacıyla kurduğu ‘Buluşum platformunun yeni projesi begoodto.me, sene sonuna kadar 50 bin kullanıcıya ulaşmayı ve iyi hikayeleri çoğaltmayı hedefliyor.

Boyner Grupun sosyal girişimcilere destek sağlamak amacıyla kurduğu ‘Buluşum platformu, toplumsal fayda odaklı projeler ile hayatları değiştirmeye devam ediyor. Platformda destek almak üzere seçilen yeni proje begoodto.me, iyiliğin paylaştıkça çoğaldığına inanan, iyilikleri, iyi davranışları, pozitif hareketleri yaymak, farkındalık oluşturarak çoğaltmak amacıyla hayata geçirilen bir uygulama oldu. Ayrıca uygulama, sene sonuna kadar 50 bin kullanıcıya ulaşmayı ve iyi hikayeleri çoğaltmayı hedefliyor.

Ios ve Android mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, ‘içimdeiyilikvar etiketiyle yola çıkan Esin İmer Haşlaman, Selen Ataç ve Erkin Deveci tarafından geliştirildi. “İyiliğin Modası Geçmez” mottosu ile İyiliğe Dönüştür ve Askıda İyilik projeleri ile imza atan Boyner Büyük Mağazacılık da begoodto.menin daha geniş kitlelere yayılması amacıyla ihtiyacı olan desteği sağlayarak bu projenin bir parçası olduğu kaydedildi.
Yapılan açıklamada; uygulama aracılığıyla kullanıcılar, yaptıkları veya görüp duydukları iyi hikayeleri fotoğraf, video ve yazı ile istedikleri formatta paylaşabiliyor. Uygulamada paylaşılan iyi hikayeler beğeni aldıkça ve yeniden paylaşıldıkça iyi puanlar kazanılıyor. İyi hikayeleri paylaşarak bu tür iyiliklerin çoğaltılmasıyla ilgili farkındalık oluşturan kullanıcılar, aynı zamanda biriken iyi puanlarını uygulama içinde yer alan projelere aktararak bir sosyal sorumluluğa destek olabiliyor. Örneğin; hayatında hiç sinemaya gitmemiş yüzlerce çocuğun ilk defa sinema ile tanışmasının bir parçası olabiliyor, sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarının karşılanmasına veya evsizlerin yeni giysilere kavuşmasına katkı sağlayabiliyorlar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık