İtelligence Türkiye İk Ekibine Global Ödül

itelligence Türkiye insan kaynakları ekibi, Global Business Excellence Awards (Küresel İş Mükemmelliği Ödülleri) kapsamında ‘2018in En Sıra Dışı İK Ekibi seçildi.

İtelligence Türkiye İk Ekibine Global Ödül
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:05
itelligence Türkiye insan kaynakları ekibi, Global Business Excellence Awards (Küresel İş Mükemmelliği Ödülleri) kapsamında ‘2018in En Sıra Dışı İK Ekibi seçildi.

İş uygulamaları alanında yazılım şirketi SAPnin ekosistemindeki en büyük uluslararası iş ortaklarından olan itelligence, Türkiyede gerçekleştirdiği insan kaynakları (İK) uygulamalarıyla global bir ödülü almaya hak kazandı. Yapılan şirket açıklamasına göre itelligence Türkiye İK ekibi, her yıl binlerce başvuru alan Global Business Excellence Awards (Küresel İş Mükemmelliği Ödülleri) kapsamında, 2018in En Sıra Dışı İK Ekibi (Outstanding HR Team of 2018) seçildi. Jüri Başkanı, başarılarından dolayı İtelligence Türkiye İK ekibini tebrik etti. itelligence Türkiye, 1 yıl gibi kısa bir sürede çalışan memnuniyetini yüzde 10 arttırarak yüzde 77ye yükseltti.

“En değerli varlığımız olan insan sermayesinden yola çıkıyoruz”
Açıklamada görüşleri bulunan itelligence Türkiye CEOsu Dr. Abdülbahri Danış, “Bu ödülü kazanan İK ekibimizin ve 630 kişilik itelligence Türkiye ailesinin önemli ortak bir yönü bulunuyor; Yaptığımız pek çok işte gerçek anlamda sıradışı bir performans sergiliyoruz. En değerli varlığımızın insan sermayesi olduğundan yola çıkarak, yeni yaklaşım ve uygulamalarımızın çalışan bağlılığına olan etkisi bizim için önemli bir gurur kaynağı. Global bir ödülle taçlandırılan İK uygulamalarımızın, son yılların en hızlı gelişen alanlarından biri olan bilişim sektöründe önemli bir örnek niteliğinde olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Çalışan memnuniyeti 1 sene gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 77e ulaştı”
Global Business Excellence Awards Jüri Başkanı ise İK uygulamalarını tamamen yenileyerek memnuniyet oranını artıran itelligence Türkiye ekibini tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı:
“itelligence Türkiyenin yenilenen ve fonksiyonel olarak faydalı çalışmalar gerçekleştiren İK ekibini tebrik ediyoruz. Farklı bir yaklaşım sergileyerek çalışan bağlılığını artırmanın yanı sıra çalışan deneyimini uçtan uca standart hale getirmeyi amaçlayan itelligence; çalışanların işe alınması, geri bildirim sistemi, hakedişleri, öğrenme ve gelişim yolculukları gibi birçok aşamayı gözden geçirerek İK uygulamalarını tamamen yeniledi. Sonuç ise mükemmel. Çalışan memnuniyeti 1 sene gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 77e ulaştı.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık