İspanyol Turizmciler Antalyayı Keşfetti

İspanyol turizmciler, tesisleri yerinde görüp, Türkiyenin turizmdeki başarısının nasıl oluştuğunu öğrenmek için Antalyaya gelerek turizmcilerle görüştü, turistik tesisleri gezdi.

İspanyol Turizmciler Antalyayı Keşfetti
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 13:13
İspanyol turizmciler, tesisleri yerinde görüp, Türkiyenin turizmdeki başarısının nasıl oluştuğunu öğrenmek için Antalyaya gelerek turizmcilerle görüştü, turistik tesisleri gezdi.
İspanyanın Valencia Özerk Bölgesi Otel İşletmeleri ve Turizm Birliği Başkanı Toni Mayor, Valencia Belediye Başkanı Antonio Perez, Hosbec Otelciler Birliği Başkanı Antonio Mayor Suarez ile bir grup otelci Antalyaya gelerek, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AKTOBu ziyaret ettikten sonra Antalyadaki turistik tesisleri ve Antalyayı gezdi.
İspanyanın Antalya Fahri Konsolosu Hasan Akıncıoğlu, İspanyol misafirlerin son gecesinde Arma Restoranda gece düzenledi. geceye İspanyol turizmciler, Antalyalı turizmciler, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Skal İnternational Antalya Başkanı Cüneyt Kuru katıldı.

Antalyanın lokasyonu çok iyi
İspanyanın Valencia Özerk Bölgesi Otel İşletmeleri ve Turizm Birliği Başkanı Toni Mayor, Turizmdays.coma yaptığı açıklamada, Antalyadaki havanın Karabinden daha iyi olduğunu, Karabinden daha güzel otellerin ve atmosferin bulunduğunu söyledi.
Antalyanın lokasyonu çok iyi diyen Mayor, Avrupa, Arap ülkeleri, Rusya gibi bir çok ülke 3.5 saat içinde Antalyaya ulaşabiliyor. Antalya bu potansiyele sahip. Sizin ne verip ne kazandığınızı bilmiyoruz ama sanırım iyi kazanıyorsunuz. Antalyaya gelip sizin işletmelerinizi görmekten son derece memnunum ve gurur duyuyorum. Siz çok şanslısınız. Sizin bölgesel idareniz sizleri çok iyi yönetiyor dedi.
Toni Mayor, Antalyaya merak ettikleri için geldiklerine dikkat çekerek, Antalyadaki işletmeler nasıl? İşletmecilik nasıl? Karsta turizm nasıl? Bunu yerinde görmek için geldik. Biz Antalyayı umduğumuzdan daha güzel ve gerçekçi bulduk. Antalya, İspanyanın turizm bölgelerinden çok daha iyi. Üst düzeyde. Bizim turizm bölgelerinde oteller bin metre üzerinde yapıldıysa sizin oteller 250 bin metre üzerinde yapılmış. Mayorca bir ada. Orada alan az. Bizim bu nedenle çok otelimiz yok. Burada çok geniş bir alan var. Bu nedenle de otel sayısı çok fazla diye konuştu.
Mayor, Bana göre Antalya turizmde çok daha yukarılara çıkacaktır. Ben bunu görüyorum. Antalyada 400ün üzerinde 5 yıldızlı otel oluşu Antalya için güzel. Ne kadar çok lüks otel olursa o kadar paralı kişi olur. Sokaklarda daha çok kalite görülür ifadelerini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık