İş Adamı Samut, Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesine Katıldı

Antalyalı iş adamı Hüseyin Samut, İstanbul 3. Havalimanında düzenlenen Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesine katıldı.

İş Adamı Samut, Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesine Katıldı
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 15:46
Antalyalı iş adamı Hüseyin Samut, İstanbul 3. Havalimanında düzenlenen Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesine katıldı.
Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi İstanbul 3. Havalimanında (İstanbul Yeni Havalimanı) gerçekleşti. Birçok panelin gerçekleştiği zirvede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ülke ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Zirveye katılan İş adamı Hüseyin Samut, Bakan Albayrak ile ekonomi ve inşaat sektörü hakkında konuştu. Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına değinen Bakan Albayrak, yeni ekonomi programının en önemli ayağı olan enflasyonla mücadele için tüm STK, iş insanları, Birlik ve özel sektöre yapılan çağrılar sonrası, tamamen gönüllülük esasına dayalı başlatılan desteklerin adeta seferberliğe dönüştüğünü anlattı. 1994 yılından bu yana inşaat sektöründe yer alan Samut İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, dış etkenlere dayalı yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye Ekonomisinin asla yıkılmayacağını belirtti. Türkiyenin temeli sağlam bir ekonomiye sahip olduğunu belirten İş adamı Samut, Bakan Berat Albayraka hem Devlete ve hükümete duydukları güveni belirtti hem de inşaat sektörü hakkında brifing verdi.
Hüseyin Samut, Devletimizin gücünün iliklerimize kadar hissediyoruz. Ve şirket olarak yatırımlarımızı hızla gururla sürdürüyoruz. İşsizlik dedikodusu ayyuka çıktığı dönemde bile büyük istihdamlar sağlıyoruz. Bu yatırımlara ve vatandaşlarımıza iş imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye Devletine, ekonomisine, Hükümetimize ve milletimize güvenimiz tamdır ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık