Ing Grubuna Türkiyeden Yönetici İhracı

İlker Özdemir, ING Grubuna KOBİ ve Ticari Bankacılık Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Global Başkanı olarak atandı.

Ing Grubuna Türkiyeden Yönetici İhracı
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 17:02
İlker Özdemir, ING Grubuna KOBİ ve Ticari Bankacılık Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Global Başkanı olarak atandı.

ING Bank Türkiyeden ING Grubuna yapılan üst düzey atamalar 2018 yılında da devam ediyor. ING Bank Türkiyede Nakit Yönetimi ve Ticaret Finansmanı Direktörü olarak görev yapan İlker Özdemir, ING Grubu KOBİ ve Ticari Bankacılık Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Global Başkanı olarak atandı. Özdemir, ING Grubundaki yeni görevine 1 Eylül 2018 itibariyle başlayacak. 40 ülkede faaliyet gösteren ING Grubunun yetenek havuzu haline gelen ING Bank Türkiyeden geçtiğimiz 2 yılda 5 üst düzey transfer gerçekleşmişti.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, atamayla ilgili yaptığı değerlendirmede,“Bankamızda görev alan yöneticilerimizin ING Grubunun farklı bölgelerinde üst düzey yönetici olarak atanmaları; ING Bank Türkiyenin yetenek havuzu haline geldiğini gösteriyor. Çalışma arkadaşlarımızın yeni görevleri bizim için gurur kaynağı. Bu atamalar, hedeflerimize ulaşmak için çalışırken, insan kaynağına yaptığımız yatırımların meyvelerini yurt dışında da aldığımızı gösteriyor. Yurt dışına transfer olan yöneticilerimize son olarak 6 yıldır Bankamızda Nakit Yönetimi ve Ticaret Finansmanı Direktörü olarak görev alan İlker Özdemir de eklendi. İlkerin ING Grubundaki yeni rolünde başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlker Özdemir kimdir?
Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan İlker Özdemir, İstanbul Bilgi Üniversitesinde MBA derecesini aldı. Kariyerine 1999da Körfezbankta başlayan Özdemir, ardından 2012 yılına kadar Garanti Bankasında çeşitli rollerde görev aldı. Özdemir, 2012 yılında ise ING Bank Türkiye ekibine katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık