İç Anadolu Osbleri Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

Bölge toplantıları ile OSBlerin sorunlarını masaya yatıran Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), İç Anadolu Bölgesindeki 53 OSByi Kayseride topluyor.

İç Anadolu Osbleri Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor
  • 09 Eylül 2018, Pazar 12:08
Bölge toplantıları ile OSBlerin sorunlarını masaya yatıran Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), İç Anadolu Bölgesindeki 53 OSByi Kayseride topluyor.
İç Anadolu Bölgesindeki 13 şehirden 53 OSBnin yöneticilerinin ve sanayicilerin katılımıyla 12 Eylülde gerçekleştirilecek OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısında bölge OSBlerinin sorunları ve beklentilerinin yanı sıra, ekonomide yaşanan son gelişmelerin de değerlendirileceği bildirildi. OSBlerin çatı kuruluşu OSBÜK tarafından organize edilen bölge toplantıları hakkında bilgi veren OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSBlerin Türkiyenin üreten gücü olduğunu vurgulayarak, “OSBÜK olarak 80 şehirdeki tüm OSBlerimizle bir araya gelmek, OSBlerimizi daha yakından görerek, beklentilerini dinlemek amacıyla bölge toplantıları düzenliyoruz. Geçtiğimiz yılın Eylül ayından bu yana, yani geçtiğimiz bir yılda Marmara, Doğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki 216 OSBmizle bu bölge toplantılarında bir araya geldik. 12 Eylülde de İç Anadolu Bölgemizdeki 53 OSBmizle Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde bir araya gelerek, 6. bölge toplantımızı gerçekleştirmiş olacağız. İç Anadolu bölgemizdeki tüm OSB yöneticilerimizi ve ilgili herkesi bu toplantıya katılmaya davet ediyorum” dedi.
Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgattaki OSBlerin başkan ve yöneticilerinin katılımı bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık