Ibf Heyetinden Bosna Herseke Ziyaret

Uluslararası İş Forumu (IBF) heyeti, IBFBaşkanı Erol Yarar liderliğinde, Bosna BankInternational (BBI)tarafından organize edilen Sarajevo Business Forum’akatıldı

Ibf Heyetinden Bosna Herseke Ziyaret
  • 12 Mayıs 2019, Pazar 8:30

Uluslararası İş Forumu (IBF) heyeti, IBFBaşkanı Erol Yarar liderliğinde, Bosna BankInternational (BBI)tarafından organize edilen Sarajevo Business Forumakatıldı

InternationalBusiness Forum-Uluslararası İş Forumu (IBF) heyeti, IBFBaşkanı Erol Yarar liderliğinde, Bosna BankInternational (BBI)tarafından organize edilen Sarajevo Business Forumakatıldı. 16-18 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen programa, IBF BaşkanYardımcısı Gazi Mısırlı ve MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu Başkanı Levent Canda katıldı.

Ziyaretkapsamında Ziraat Bank Bosna Genel Müdürü Yusuf Dilaver, Novi Grad BelediyeBaşkanı Semir Efendic ve Orta Avrupanın ilk 500 şirketi arasında yer alan ASAGroup CEOsu Sn. Eldin Hadziselimovicle görüşmeler yapılarak,Bosna-Hersekteki yatırım fırsatları ve önemli projeler hakkında bilgi alındı.

Programkapsamında ayrıca, Saraybosnada ikamet eden ve hâlihazırda ülkede yatırımlarıbulunan işadamlarıyla da görüşmeler yapıldı. 17 Ekim 2019da gerçekleştirilmesikararlaştırılan 23. IBF Kongresiyle eşzamanlı olarak açılışınıngerçekleştirilmesine karar verilen MÜSİAD Bosna-Hersek Şubesine yönelikçalışmalar hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu.

Heyet,2 gün süren ziyaretin ardından Türkiyeye geri döndü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık