Hayatını Kaybeden Ekrem Özen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün sağlık sorunları nedeniyle 60 yaşında hayata gözlerini yuman Onur Marketler Zincirinin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ekrem Özen son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını Kaybeden Ekrem Özen Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 16:08
Geçtiğimiz gün sağlık sorunları nedeniyle 60 yaşında hayata gözlerini yuman Onur Marketler Zincirinin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ekrem Özen son yolculuğuna uğurlandı.
Geçtiğimiz gün sağlık sorunları sebebiyle 60 yaşında yaşama veda eden Onur Marketler Zincirinin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ekrem Özen son yolculuğuna uğurlandı. Özen için Eyüp Sultan Camisinde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Özennin naaşı, oğulları ve sevenleri tarafından musallaya taşınarak çiçeklerle süslendi. Cami avlusunda kurulan çadırda, taziyeleri Özenin kardeşi Cemal Özen, Kemal Özen, oğlu Yunus Özen ve ailesi kabul etti. Erken saatlerden itibaren taziye için camiye gelen Özenin sevenleri, yakınları, iş, eğitim ve siyaset camiasından çok sayıda kişi taziye çadırının önünde uzun kuyruk oluşturdu.

“Öğretmenimizi ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz”
Açıklama yapan Ekrem Özenin kardeşi Cemal Özen, Ailemizin değerli büyüğü ve Özen Grubumuzun Kurucusu öğretmenimiz, liderimiz, Onursal Başkanımız Ekrem Özeni ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi. Özen, Bu acılı günümüzde yanımızda olan, taziyeye gelerek acımıza ortak olan, mesajlarınızla, telefonla, sosyal medya kanalı ile üzüntülerini ileten, İş ortaklarımıza, Özen Grubun tüm emektar çalışanlarına, basın ve yayın kuruluşlarına, hayır kurumlarına çelenk bağışında bulunan dostlarımıza, Ekrem Özeni kalbinde hisseden, uzakta da olsa yanımızda olduğunu hissettiren tüm dost ve akrabalarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile değerli büyüğümüze Allahtan rahmet, ailemize, grubumuza ve sektörümüze başsağlığı diliyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık