Güvenlik Görevlilerinden Milli Savunma Sanayine Destek Bağışı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çoğu asgari ücretle çalışan güvenlik personeli, Türkiyenin dünya çapında ekonomik savaş verdiği zorlu günlerde, aralarında topladıkları parayı Türk Milli Savunma Sanayine bağışladı.

Güvenlik Görevlilerinden Milli Savunma Sanayine Destek Bağışı
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 13:58
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çoğu asgari ücretle çalışan güvenlik personeli, Türkiyenin dünya çapında ekonomik savaş verdiği zorlu günlerde, aralarında topladıkları parayı Türk Milli Savunma Sanayine bağışladı.
Türkiye, ekonomisinin döviz kuru artışına bağımlı hale getirilmek ve farklı ekonomik oyunlarla çökertilmek istendiği süreçte, ülkenin verdiği terörle mücadele ve gelişmeye katkı sunmak isteyen SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan 32 güvenlik personeli, örnek bir kampanyaya imza attı.
Dolar ve altın gibi unsurları bozdurarak destek vermenin yanında, aralarında topladıkları Türk liralarıyla çoğu asgari ücretle geçinen güvenlik görevlileri tarafından Türkiye ekonomisine destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bağış toplandı
SDÜ Rektörü Prof Dr. İlker Hüseyin Çarıkçının da maddi ve manevi olarak desteklediği kampanyaya öncülük eden Hastanenin Koruma ve Güvenlik Birimi Amiri Çetin Toros, toplanan paralı üniversite içerisindeki Halk Bankasındaki hesap üzerinden gönderdi.

Toplanan para Milli Savunma Sanayiine
Hastanenin Koruma ve Güvenlik Birim Amiri Çetin Toros, gazetecilere yaptığı açıklamada Türk ekonomisine yönelik iç ve dış tehditlerin arttığı şu günlerde devletin yanında olduklarını göstermek amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini iletti. Hastanede görev yapan 32 güvenlik personelinin bu uygulamaya katıldığını kaydeden Toros, Bu ülke için şehit düşen güvenlik personelimiz, canı pahasına çarpışan gazilerimiz var. Bu duygu yoğunluğundan hareketle böyle bir kampanya karar verdik. Şu anda görevini yapmakta olan askerimize polisimize başarılar diliyoruz. Bu görev esnasında yaralanmış gazilerimize Allahtan şifa diliyor, vatan uğrunda şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu topladığımız parayı Türk Savunma Sanayine bağışlayacağız dedi.

“Farkındalık oluşturmak istedik”
Farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini belirten Toros, Dolar bozdurma altın bozdurma anlamında değil de ülke ekonomisine katkı sağlamak anlamında farkındalık oluşturmak istedik. Bu destek inşallah örnek olur. Biz bu yardımı SDÜ Hastanesi Koruma ve Güvenlik birimi adına yapmaktayız. Rektörümüz Prof.Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı Beye verdiği maddi ve manevi destekten ötürü teşekkür ediyorum. Allah, Türkiye Cumhuriyeti devletini korusun diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık