Global Otel Markasının İstanbul Şubesine Uluslararası Ödül

Raffles İstanbul Zorlu Center World Luxury Spa & Restaurant Awards ‘da 5 ödüle layık görüldü.

Global Otel Markasının İstanbul Şubesine Uluslararası Ödül
  • 17 Temmuz 2018, Salı 11:48
Raffles İstanbul Zorlu Center World Luxury Spa & Restaurant Awards ‘da 5 ödüle layık görüldü.
Dünyanın ayrıcalıklı rotalarında yer alan otelleriyle bu yıl 131inci yılını kutlayan Raffles markasının gözde otellerinden biri olan Raffles İstanbul, global arenada turizm sektörünün önemli ödüllerinden olan ve hizmet kalitesi kapsamında dünyanın en iyi otellerinin değerlendirildiği World Luxury Spa & Restaurant Awardsda (Dünya Lüks Spa ve Restaurant Ödülleri) Türkiyeyi temsil etti. Raffles İstanbul Zorlu Center, dünyanın en prestijli restaurant ve spa ödüllerinden World Luxury Spa & Restaurant Awards, En İyi Restaurant ve En İyi Spa kategorilerinde toplam 5 ödül aldı.

Raffles İstanbulun Pan-Asya lezzetlerini sunduğu ve Şubat 2018de açılan yeni mekanı ISOKYO, tüm dünyada 2018in En İyi Asya Mutfağı ödülünün sahibi oldu. Kısa bir sürede İstanbulun gözde mekanları arasında yer alan ISOKYO, bu ödülün yanı sıra Avrupanın ‘En İyi Yemek Sunumu ve ‘En İyi Lüks Ambiyansı unvanlarını da aldı. Raffles Spa ise Türkiyenin ‘En İyi Eşsiz Deneyimi ve ‘En İyi Lüks Şehirden Kaçış ödüllerini kazandı.

Raffles Spaya 2 ödül
Şehrin kalbindeki lokasyonuyla bir huzur vahası ve ‘iyi yaşam merkezi olarak konumlanan Raffles Spa da prestijli törende 2 ödülün sahibi oldu. Raffles Spa, Türkiyenin ‘En İyi Eşsiz Deneyimi ve ‘En İyi Lüks Şehirden Kaçış unvanlarını aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık