Genesysten Ccra 3 Ödül Birden

Genesys, Türkiyedeki başarılı iş ortaklarını seçti. Çağrı merkezi sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip CCR, 3 ödül birden kazandı.

Genesysten Ccra 3 Ödül Birden
  • 23 Ekim 2018, Salı 10:01
Genesys, Türkiyedeki başarılı iş ortaklarını seçti. Çağrı merkezi sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip CCR, 3 ödül birden kazandı.

Dünya çapında iletişim merkezi çözümleri pazarının önemli isimlerinden Genesys, Türkiyede en üst seviye Gold iş ortağı olan CRRı 3 ödüle layık gördü. Türkiyenin yanı sıra, Avrupa ve Ortadoğu pazarlarına da hizmet veren CCR, kurumsal kategoride En Yüksek Gelir Elde Eden Partner ve Gold Partner, bireyselde ise En İyi Satış Personeli ödüllerini almaya hak kazandı.

20 yılın üzerinde deneyimiyle çağrı merkezi sektöründe teknoloji ve danışmanlık hizmet veren CCR, kurumsal kategoride 2017 yılında Türkiye pazarında elde ettiği ciroyla Genesysin En Yüksek Gelir Elde Eden İş Ortağı ödülünü kazandı. Sahip olduğu sertifikalı Genesys uzmanları, yüksek NPS (Net Promoter Score) puanı ve teknik destek performansıyla da Gold Partner ödülünü aldı. Bireysel kategoride ise yüksek gelir artışındaki en önemli paya sahip olan CCRdan Satış ve İş Geliştirme Müdürü Cem Durna Genesys En İyi Satış Personeli ödüne layık görüldü.

Ödüller hakkında konuşan CCR CEOsu Türker Erkin şunları aktardı: Müşteri deneyimi ve çağrı merkezi alanında teknik danışmanlık, hizmet ve yeni nesil çözümleri müşterilerimizle sunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hep bir adım önde olmak için çok çalıştık. Ar-Ge departmanımız, satış ekibimiz ve teknik destek birimizle fark oluşturduğumuza inanıyorum. Sadece Türkiyede değil Avrupa ve Orta Doğuda da gerek Genesysin ürünlerini gerekse CCRın kendi çözüm ve hizmetlerini sektörle buluşturmaya devam ediyoruz. Aldığımız bu ödüller ve Bilişim 500 listesindeki istikrarlı yükselişimiz doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi oldu. En önemli iş ortağımız Genesys ile Avrupa, Orta Doğu ve Türkiyede büyük işler başarmaya devam edeceğiz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık