Eskişehir Ab Bilgi Merkezinden İş Dünyasına İftar

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü kapsamında düzenlediği iftar yemeğinde Eskişehir’in iş dünyasını bir araya getirdi.

Eskişehir Ab Bilgi Merkezinden İş Dünyasına İftar
  • 29 Mayıs 2019, Çarşamba 10:52

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü kapsamında düzenlediği iftar yemeğinde Eskişehirin iş dünyasını bir araya getirdi.İftar yemeğine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli ve ETO eski başkanları katıldı. İftar yemeğinde ETO meclis divanı ve meclis üyelerinin yanı sıra ETB, ESO, EOSBnin meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Güler dayanışma ve yardımlaşmaya dikkat çekti

İftar öncesinde bir konuşma yapan ETO Başkanı Metin Güler, Ramazanın dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, odanın ve Eskişehir AB Bilgi Merkezinin Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hareket ettiğini kaydetti. Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından Avrupa Günü kapsamında Eskişehirdeki huzurevi ve çocuk koordinasyon merkezi sakinlerine yönelik iftar yemeği düzenlediğini hatırlatan Güler, Eskişehir Ticaret Odası tarafından da TOBBun desteği ile 666 aileye yardım elinin uzatıldığını ifade etti. İş dünyasının Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını da kutlayan Güler, bayramın bereketinin ve sevincinin Eskişehirde ve ülkemizde daim olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık