Döner Trofe Yeni Sahibini Bekliyor

Turkcell Platinum Bosphorus Cupın bu yıl 17ncisi düzenlenecek. İstanbul Boğazını rengarenk bir manzara boyayacak yarışlar, 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak.

Döner Trofe Yeni Sahibini Bekliyor
  • 14 Eylül 2018, Cuma 15:08
Turkcell Platinum Bosphorus Cupın bu yıl 17ncisi düzenlenecek. İstanbul Boğazını rengarenk bir manzara boyayacak yarışlar, 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak.

Yelken yarışlarında Türkiyenin en prestijli yarışlarından biri olan ve bu sene 17nci kez yelken tutkunlarını İstanbulda buluşturacak ‘Turkcell Platinum Bosphorus Cupta geleneksel kupa devir teslim töreni gerçekleştirildi. 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkcell Platinum Bosphorus Cupın şampiyonluk kupası ‘Döner Trofe Kupası yeni şampiyona verilmek üzere organizasyona teslim edildi. Yaklaşık 10 ülkeden, 80 tekne ve 800e yakın yelkenlinin mücadele edeceği Turkcell Platinum Bosphorus Cupın kupa devir teslim törenine organizasyonu düzenleyen ORG Sports Management kurucusu Orhan Gorbon ve son iki yılın şampiyon takımı Orient Express VI adına Bülent Atabay katıldı.

Gümüş kupa yeni sahibi bekliyor
Organizasyon ekibine teslim edilen ve tamamen kristal malzemede üretilen gümüş kupa, Turkcell Platinum Bosphorus Cupta bu yılki yeni sahibini bekliyor. 2002 yılından bu yana devam eden yarışlara özel olarak Türk tasarımcı Can Yalmanın dizayn ettiği, 7 kg ağırlığındaki gümüş kupa bu yıl 30 Eylülde şampiyon takımın ellerinde havaya kalkacak. Genel klasman 1.sine verilen gümüş kupayı, son iki yıldır yarışlarda birinciliği bırakmayan
Orient Express VI ekibi kazandı.

Boğazdaki Yelken Şöleni Dolmabahçeden başlayacak
İki gün boyunca sürecek ve 3 yarıştan oluşan etkinliğin ilk gününde yelkenliler, İstanbul Boğazında mücadele edecek. Boğaz Yarışında tekneler Dolmabahçeden start alacak, Anadolu Hisarında dönecek ve Çırağan Sarayı önündeki finiş noktasına gelecek. Bosphorus Cup, 30 Eylül Pazar günü Caddebostan etabı ve ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

En güzel izleme noktaları
Bu yıl 17ncisi düzenlenen yarışların en iyi izleneceği yerler, Beşiktaş sahili-Ortaköy Meydanı, Akıntıburnu-Arnavutköy, Bebek, Kuleli ve Kandilli olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık