Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOBB konuşması

TOBB Ekonomi Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş dünyasına işsizlik rakamlarını düşürmek için milli seferberlik davetinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOBB konuşması
  • 09 Şubat 2017, Perşembe 13:33

"İçimizde öyle girişimcilerimiz iş verenlerimiz var ki onlar 1 tane ile doymamaları lazım. Herkesin gücüne göre alması lazım" diyen Erdoğan, Sanko, Sabancı, Kale ve Koç Grubu'na da seslendi:

"SABANCI DA KALE GRUBU DA KAPIYI AÇACAKTIR"

"Mesela Konukoğlu bu seferberlikte alabilir. Coştun yine deli gönül diyeceksin. Başkan diyor ki 'Konukoğlu rakam vermedi'. Buyur, en az yüzde 5 diyor. Şu anda Konukoğlu grubunda kaç kişi çalışıyor? Yani 20 bin kabul etmiş olsak… Hesap kolay olsun diye söylüyorum, yani 20 bin olsa bin yapar. İnanın şu anda bu işin öyle bir bereketi var ki… Benim Abdulkadir Konukoğlu kardeşim bu kapıyı açtığı zaman, herhalde ardından Sabancı da Kale grubu da gelecektir yani.

"TABİ KOÇ GRUBU DA BOŞ DURMAYACAKTIR"

Zeynep hanım da orada hesapları yapıyor herhalde şu anda. Kaç kişi alacağız diye hesabını yapıyor. Tabi Koç grubu burada boş durmayacaktır. Bu seferberliği lütfen patronlara iletin.

"MART'TA BİZİM İŞSİZLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR AŞAĞI ÇEKMEMİZ LAZIM"

Bizim ne yapıp yapıp, şu Mart dönemi içerisinde işsizlikte oranı bir defa gümbür gümbür aşağı çekmemiz lazım.

KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞLARINA: SANANE BE

O derecelendirme kuruluşları filan falan var ya, ne gerekçeler yazmışlar okudunuz mu? Sanane be. Türkiye’de anayasa oylaması, sana ne. Sen kimsin ya Türkiye’de anayasa oylaması yapılacak yapılmayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık