Çinli Reanda International Türkiye Pazarına Giriyor

Denetim, vergi, danışmanlık ve yatırım danışmanlığı alanlarında dünyanın önemli şirketlerinden Reanda International, Türkiyede Reanda Turkey markasıyla Türkiye pazarına giriyor.

Çinli Reanda International Türkiye Pazarına Giriyor
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 14:46
Denetim, vergi, danışmanlık ve yatırım danışmanlığı alanlarında dünyanın önemli şirketlerinden Reanda International, Türkiyede Reanda Turkey markasıyla Türkiye pazarına giriyor.

Dünyada 31 ülkede üyesi, 60 ülkede temsil ofisi bulunan küresel denetim, vergi ve danışmanlık ağı Reanda International, Reanda Turkey markasıyla Türkiye pazarına girdi. Yapılan açıklamda; bağımsız denetim, danışmanlık, vergi, hukuk ve mali müşavirlik, yatırım ve birleşme-satın alma alanlarında hizmet sunacak olan Reanda Turkey, sektörde kısa sürede ilk 10a girmeyi hedefliyor. Şirket küresel ağının Avrupa Bölge Başkanlığını hedefleyen Reanda Turkey, ayrıca Çin ve Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinde güvenilir bir iş ortağı olarak, kamu ve özel sektör kuruluşlarına hizmet sunacak.

Yeni yapılanmada Türkiye Yönetici Ortağı Bora Akgüngör olurken, Tayfun Zaman, Dr. M. Fevzi Toksoy ve Dr. Mehmet Ali Demirkaya kurucu ortaklar olarak görev aldı.
Ağın yeni bir üyesi olmalarına rağmen Reanda Internationalın büyüme stratejisinin önemli parçası olduklarını ifade eden Bora Akgüngör, Reanda Turkey ağının Avrupa Strateji Çalışma Grubu ve Yeni İpek Yolu Projesi (Belt and Road Initiative - BRI) Görev Gücü kurucu üyeleri arasına davet edilmelerini Türkiyenin büyük ve dikkat çeken potansiyeline bağladı.

Türkiyenin Reanda International için en önemli pazarların başında geldiğine dikkat çeken Akgüngör, Türkiye, dünyanın en büyük on yedinci ekonomisi olarak, Yeni İpek Yolu Projesi gibi küresel ekonomiyi derinden etkileyecek atılımlardan faydalanma potansiyeli en yüksek ülkedir. Reanda Turkey ekibi ise ülkemizin bu potansiyele ulaşmasında etkin bir araç, bir kaldıraç olmak için çalışmaktadır dedi.

Küresel bilgi birikimi, sektöre taze kan olacak
Rekabetin yoğun olarak yaşandığı bir sektörde, farklı kültürden doğan yepyeni bir küresel ağın sunacağı hizmet anlayışı ve çeşitliliğin, sektöre taze kan olacağını ifade eden Akgüngör, Doğu ve Batı iş dünyasının buluştuğu, iş yaptığı ve alternatif çözümlerin üretileceği bir ofis olacağımızı düşünüyoruz. Genç bir küresel ağın parçası olmak, rekabette bizleri daha güçlü kılacaktır dedi.

Akgüngör, başta Çin, Japonya ve Güney Kore olmak üzere Asya kıtasında son 50 yılda yakalanan büyüme, finansal ve ticari yaşamda doğuya kayan bir dönüşüme neden olduğunu kaydederek, Türkiyenin bu dönüşümde ortaya çıkan fırsatları değerlendirerek, hak ettiği payı alması gerekiyor. Doğu ile entegrasyonda, ülkemizin her alanda kuracağı güçlü iş birlikleri ile bu bütünleşme, daha sağlıklı ve verimli olacaktır. Bu anlamda Çinin denetim ve danışmanlık alanındaki en güçlü küresel ağının ülkemizde temsil edilmesi Asya ile geliştirilecek ilişkilerde önemli rol oynayacaktır.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık