Bursa İş Dünyasının İhracat Seferberliği Sürüyor

Bursa iş dünyasının dış ticaret hacmini güçlendiren adımlar atan Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) ihracat seferberliği bütün hızıyla sürüyor.

Bursa İş Dünyasının İhracat Seferberliği Sürüyor
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 15:28
Bursa iş dünyasının dış ticaret hacmini güçlendiren adımlar atan Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) ihracat seferberliği bütün hızıyla sürüyor.
Üyelerini farklı sektörlerde dünyanın en önemli fuar organizasyonlarıyla buluşturmaya devam eden BTSO, firmaların yeni iş bağlantıları kurmasına da büyük katkı sağlıyor. 41 binden fazla üyeye sahip BTSO, Küresel Fuar Acentesi ve Ticaret Bakanlığı ile birlikte yürütülen Ur-Ge Projeleri kapsamında şimdiye kadar 160a yakın yurt dışı programı düzenledi. 40 ayrı ülkeye gerçekleştirilen ihracat seferlerine ise 6 bine yakın iş insanı katıldı.
BTSOnun ihracat odaklı projeleri Eylül ayında doludizgin devam etti. 2018 yılının ilk 7 aylık döneminde 30a yakın yurt dışı programına imza atan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, eylül ayında takvimine aldığı 11 ayrı yurt dışı programını da başarıyla tamamladı. Fransadan Amerikaya, Almanyadan Kazakistana kadar dünyanın farklı coğrafyalarında düzenlenen etkinliklerde yer alan BTSO üyeleri önemli işbirliklerinin temellerini atarak, Bursaya döndü.
Eylül ayında tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar, Meclis Başkanı Ali Uğurun başkanlığında Pariste düzenlenen Premiere Vision ve Texworld Fuarı ile Türk-Fransız Ticaret Odasını ziyaret etti. Otomotiv sektörü temsilcileri BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslanın başkanlığında Almanyada düzenlenen Automechanika Fuarında incelemelerde bulundu. Mobilya üretiminde büyük tecrübeye sahip olan Bursalı firmalar, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses başkanlığında Çinde gerçekleştirilen ‘Furniture Fuarını ziyaret etti. Gıda sektöründe faaliyet gösteren BTSO üyeleri Yönetim Kurulu Üyeleri Aytuğ Onur ve Haşim Kılıç başkanlığında Rusyada düzenlenen ‘World Food Moscow Fuarını, mermer sektöründe faaliyet gösteren BTSO üyeleri ise İtalyada düzenlenen Marmomac - Cersasie 2018 Fuarını inceledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık