Birevimden Milli Ekonomiye Artı Destek

Son dönemde yaşanan ekonomik saldırıların yerli tasarruf modellerine olan ihtiyacı fazlasıyla artırdığını söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yerli ve milli tasarruf modeli kullanılarak başarılı sonuçlar elde edileceğini söyledi.

Birevimden Milli Ekonomiye Artı Destek
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 13:32
Son dönemde yaşanan ekonomik saldırıların yerli tasarruf modellerine olan ihtiyacı fazlasıyla artırdığını söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yerli ve milli tasarruf modeli kullanılarak başarılı sonuçlar elde edileceğini söyledi.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, son dönemde yaşanan ekonomik saldırıların yerli tasarruf modellerine olan ihtiyacı fazlasıyla artırdığını söyledi. Çiftçi, yerli ve milli tasarruf modeli kullanılarak başarılı sonuçlar elde edileceğini belirterek, güçlü Türkiyenin tasarrufa yönelerek bu süreçlerden daha da güçlenerek çıkacağını söyledi. Çiftçi, “Bu bakış açısıyla Eylül ayında milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4Gyi hayata geçirdik. Bu kampanyayla bireyler birlikte tasarruf yaparak ev ve araba başta olmak üzere ihtiyaçlarını kolaylıkla giderecekler” dedi.

Bu yeni kampanya ile insanımıza tasarruf alışkanlığı kazandırmak istediklerini belirten Çiftçi, “1T ile insanımıza birlikte tasarruf yapma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz, 4G ise birlikte tasarruf yaparak elde edeceğimiz sonuçları gösteriyor. Güçlü birey, güçlü aile, güçlü ekonomi ve güçlü ülke. Tasarruf alışkanlığının diğerlerinin gerçekleşmesinde çok önemli olduğunu vurgulayan Çiftçi, bu yeni kampanyanın milli ekonomimize de artı güç katacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Türkiyenin ekonomik anlamda bir saldırıya uğramış olsa da güçlü Türkiyenin bu saldırıların üstesinden geleceğinin altını çizen Çiftçi, “Bu ülkenin her vatandaşının bu bilinçle hareket etmesi gereğine inanıyoruz. Biz de Birevim olarak üzerimize düşeni yapacağız. Yeni bir aya başlarken yepyeni kampanyalarla ülkemizin ekonomisine artı güç katıyoruz. ‘1T4G ile Milli Ekonomiye Artı Güç isimli kampanyamız, ülkemizi tasarrufa yönlendirecek nitelikte. İnsanımız ev ve araba gibi asli ihtiyaçlarını birlikte tasarruf yaparak gidersin ekonomimize güç katsın istiyoruz. 4G bizim için Güçlü birey, güçlü aile, güçlü ekonomi ve güçlü ülke anlamına geliyor. 1T ise, insanımıza birlikte tasarruf alışkanlığı kazandırma anlamı taşıyor. Bu mükemmel kampanyamızla milli ekonomimize artı güç katıyoruz. İnşallah tasarruflarımızla güçlenerek büyüyeceğiz. Güçlü bireyler güçlü aileler olacağız. Birlikte tasarruf ile ülkemiz güçlenecek” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık