Bin 400 Yıllık Şifa Kaynağı Suya Enflasyon İndirimi

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde yürütülen Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına Niksar Ayvaz İşletmesi olarak destek verdiklerini açıkladı.

Bin 400 Yıllık Şifa Kaynağı Suya Enflasyon İndirimi
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 11:26
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde yürütülen Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına Niksar Ayvaz İşletmesi olarak destek verdiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde yürütülen Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına Niksar Belediyesi de destek verdi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan bu kapsamda, Evliya Çelebinin Seyahatnamesinde ifade ettiği bin 400 yıllık şifa kaynağımız Ayvaz suyumuzla bizde topyekun enflasyon baskısından kurtulmak için Türkiye kazansın diyoruz bizde varız diyoruz dedi.
Ayvaz Suda yüzde 10 indirime gittiklerini belirten Başkan Özcan, Ülkemizin şu anda içinde bulunduğu durumu dikkate alarak, Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile birlikte sürecin bundan üç gün öncesinde açıklanmasıyla birlikte, bu süreçte ülkemizin kazanması için Niksar Belediyesi Ayvaz İşletmesi olarak bizde varız dedik. Tüm ürünlerimizde yüzde 10 hatta yüzde 10un biraz üzerinde indirimler yapmak üzere yönetim kurulu olarak karar aldık ve inşallah ülkemizin bu enflasyon baskının üzerinden kalkması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek amaçlı bizde bu sürece dahil olduk. Bundan sonrası içinde tabi bu belirlenen süreçler noktasında 3 ay, 1 yıl, 2 yıl ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Dış güçlerin ülkemizin üzerinde oynadığı oyunları milletimizle birlikte aşmak için bizde fedakarlık noktasında elimizden geleni yapmaya karar verdik. İnşallah millet olarak, devlet olarak, hükümetimiz olarak, bir ve beraber olarak birlikte Türkiye olarak bu badireli süreci aşıp hep beraber kazanacağız ayrıca bu süreçte bizim yaptığımız indirimlerin bayilerimiz tarafından da vatandaşa yansıtılması noktasında takipçi olacağımızı buradan ifade ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık